reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moje wyniki przed jutrzejsza wizyta b.dobre. tylko hemoglobina wynosi 11.9 takze lekko poniżej normy. I tak pozno mi zaczela spadac, w pierwszej ciazy duzo szybciej.
Jutro wizyta i mam nadzieje, ze wszystko jest ok. Nadal najbardziej sie martwie szyjka...
Bedzie dobrze!! Jesteś zabezpieczona !! Ale ja też przed każdą wizytą bardzo się stresuje!!

reklama
O matko dobrze, ze wysoko nie miał, ze tak mogl wyjść
Dokładnie... Bo teraz mieszkamy na czwartym a w oknach i drzwi balkonowych nie mamy zamkow

f2w39n7303c24ozn.png

Ja skakałam do basenu(na podwórku stał takie ogromny basen a ja sie przebudziłam i tam chciałam skakać) Ł dorwał mnie w ostatnie chwili, 2 razy obudziłam sie w piżamie na klatce schodowej przy tablicy ogłoszeń, w tym raz obudziłam się na klatce schodowej bloku obok. Jak już byłam w ciąży, byłam sama w domu zrobiłam sobie drzemkę i obudziłam sie w momencie gdy wrzeszczałam, przez uchylone drzwi do mieszkania. Wiadomo na korytarzu wszystko się niesie ale chyba wszyscy byli w pracy :D
Szaleństwo z tym basenem... Nie wiem czemu ludzie niektórzy lunatykuja i czemu mój nagle przestał [emoji39] mam nadzieję, że dziecko tego po nim nie odziedziczy

f2w39n7303c24ozn.png

Wlasnie nie wiedziałam czy ten z plytka czy z czerwona nakretka D. Kupil ten najwyzej kupie z czerwona nakretka jeszcze i zaniose jutro 2 probki do laboratorium. Musze zrobic posiew bo bakterii ponad 29 000 i krwinki czerwone tez sa. I za tydzien znow wizyta. Ehhhhhh. Z dobrych wiesci to taka ze dzieciol sie tak wiercil ze miala problem zbadac tetno(robi przez usg i widzialam jak bryka)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Super że z dzidzia wszystko dobrze , kurczę ale Cię dorwaly te bakterie biedaczku :/

Szaleństwo z tym basenem... Nie wiem czemu ludzie niektórzy lunatykuja i czemu mój nagle przestał [emoji39] mam nadzieję, że dziecko tego po nim nie odziedziczy

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też lunatykowalam gdzieś do 25 roku życia. Teraz tego już nie robię (chyba). Zdarzało mi się budzić w dziwnych miejscach, ale na szczęście w obrębie domu :) Najgorsza była pełnia :) Mój syn nie chodzi na szczęście, ale gada przez sen.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry