reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No wlaswła ja też mam teraz zrobić przed wizytą i w aptece powiedziałam że na posiew,dal mi tak prawie sam jak na zwykły mocz tylkonm z czerwoną nakrętka,a ty masz jeszcze cis w środku
Hmm to dziwne... ile za niego zapłaciłaś? Bo ten na posiew kosztuje coś koło 6-8zł

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Co do jedzenia to dziś na obiadek była zupa serowa, a przed chwilą wróciliśmy z Włoskich Delikatesów. Zrobiłam sobie zapas włoskich produktów dużo lepszych jakościowo niż te co stoją na półkach w sieciówkach :) Takze na dniach będzie u Nas cannelloni. Przy okazji siedliśmy tam na rogaliki, które Ł popijał pyszną kawą a ja gorącą czekoladą :)

7 lat ma moja córka. Wiecie jak teraz jest, siostrzenica pewnie wgapiona w telefon i świata nie widzi, a corce pewnie jakieś bajki włączyła. Poki co dzwonilam i jest ok.
Ja jak miałam 8 lat to sama do domu po szkole wracalam bo miałam dwie ulice :) miałam swój klucz itp... Skoro córka taka duża to tym bardziej nie masz co się martwić :) jak miałam 13 lat pilnowałam niemowlaka mojej siostry :) a 7latka to już duża dziewczynka

f2w39n7303c24ozn.png

Wlasnie nie wiedziałam czy ten z plytka czy z czerwona nakretka D. Kupil ten najwyzej kupie z czerwona nakretka jeszcze i zaniose jutro 2 probki do laboratorium. Musze zrobic posiew bo bakterii ponad 29 000 i krwinki czerwone tez sa. I za tydzien znow wizyta. Ehhhhhh. Z dobrych wiesci to taka ze dzieciol sie tak wiercil ze miala problem zbadac tetno(robi przez usg i widzialam jak bryka)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A wiem, że kiedyś były "inne czasy" itd, ale mając 7 lat sami wracaliśmy ze szkoły, a część miała pracujących rodziców, więc sami wracali, i radzili sobie przez kilka godzin... Będzie dobrze, nie martw się [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Miałam dokładnie to samo :) każdy miał klucz od domu,nigdy obcego do domu nie wpuścił, kuchenki gazowej nikt nie ruszał jak dorośli mówili, że nie można

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
No wlaswła ja też mam teraz zrobić przed wizytą i w aptece powiedziałam że na posiew,dal mi tak prawie sam jak na zwykły mocz tylkonm z czerwoną nakrętka,a ty masz jeszcze cis w środku
Ja też na posiew dostałam zwykły tylko z czerwoną zakrętką i dodatkowo w folii. Z tego co kojarzę to na posiew musi być po prostu sterylny.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry