reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja po prostu jeszcze tego nie czuję. Działy dziecięce mijam obojętnie, więc nie będę kupować na siłę. Poczekam na ten moment kiedy sprawi mi to przyjemność. Zresztą na Wielkanoc siostra odda mi to co jej z moich ubranek zostało i dołoży swoje więc coś tam już będę miała i potem pomyśle o reszcie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
No powiem Ci szczerze że ja też jeszcze tego nie czuję więc może dlatego nie mam parcia na kupowanie jak reszta dziewczyn. A najbardziej mnie wkurza szukanie wózka, bo nie mam na to ochoty, nic mi się nie podoba i robię to na siłę i się tylko wkurzam, więc chyba przyjmę Twoją taktykę i poczekam... aż to poczuję :)

reklama
No powiem Ci szczerze że ja też jeszcze tego nie czuję więc może dlatego nie mam parcia na kupowanie jak reszta dziewczyn. A najbardziej mnie wkurza szukanie wózka, bo nie mam na to ochoty, nic mi się nie podoba i robię to na siłę i się tylko wkurzam, więc chyba przyjmę Twoją taktykę i poczekam... aż to poczuję :)
Ja chcę wózek używany bo i tak się go krótko używa. Wolę zainwestować w spacerówkę, która posłuży dłużej. Czekam na wiosnę bo wtedy ludzie przerzucą maluchy do spacerówek i na Olx będzie wysyp wózków (przynajmniej mam taką nadzieję) :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Zmierzyłam ciśnienie i mam 112 na 67 a puls 81 to drugie jakieś niskie pewnie dlatego mnie głowa boli jak masuje czoło to jest dużo lepiej

Widzę dużo więcej nas panikuje ja to co tydzień to inna choroba nawet jak w ciąży nie byłam to tez tak sobie wmawialam a to udar a to zawał masakra

reklama
Wow! Tata jest mega zdolny w takim razie! Mam nadzieję że pochwalisz się efektem :)
No i nieźle macie z tym Twoim lunatykowaniem :o

Dobrze ze na zwenątrz sikał ;) Kuzyn sikał śpiąc do szafy :D

Ja mam tak samo, pakiet i dodatkowo płaciłam tylko za genetyczne. Wygodne to jest bardzo.

Synek 7 lat . Za dużo nie zwiedzają, kuzynka przyjechała żeby pobyć z nami trochę po jego operacji itp. Jak mamy jak (np moja siostra siedzi z młodym) to wyskakujemy do fajnej knajpy, na stare miasto, pooglądać dekoracje świetlne w centrum itp. :) Z jedzenia wszystko jej smakuje :) Ale keiłby z cebulą nie było :D mój M. na cebulę reaguje histerycznie :D

U mnie też :) Oczywiście miałam rano mały fakap, bo jak wstawałam w nocy sprawdzać czy Ķlody ma nadal temp. to od razu szłam siku, wiadomo. I rano nie było już nic. NIC. więc piłam mega dużo wody, trochę z siebie wycisnęłam już u lekarza ;) ale za to jak to się wszystko przefiltrowało, to po pobraniu jechałam do domu 100/h ;) :D

Demyt. Gdybym nie jechała do rodziców to bym wpadła na bank! :D

...wszystko super! Ja też lubię stonowane kolory, ewentualnie jakąś fajną aplikację :tak:

Wczoraj rano byliśmy z M.u lekarza, potem właśnie z kuzynką na kawie i chwilę w pałacu w wilanowie, potem obiad, wieczorem fryzjer i jeszcze pojechaliśmy z nią na kolację, więc cały dzień coś. Dzisiaj jeszcze natomiast rano pojechałam na badania, potem do lekarza na kontrolę z młodym- nadal mówią że wirusówka i tyle... a mnie coś gardło drapie...:baffled: Jadę jutro do mamy na kilka dni...
Pogadałam z nim jeszcze o tym i powiedział, że zdazalo mu się na boso przez okno wyjść na ogród, sikać na płot sasiada lub kwiaty i wracać spać po czyn budzil się z czarnymi od ziemi stopami i czarna pościelą [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry