reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak tylko czytalam, tez w to nie wierze mimo ze niby u mnie ovulka I chlopczyk
No I jest
U mnie 5 dni przed chłopak, a 1 dzień przed dziewczynka, więc całkiem na opak. Tak naprawdę to szanse są zawsze 50/50 :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Zadzwonił do Nas Tata i sprawia Nam ogromny prezent. Buduje dla Nas łózeczko z mechanizmem kołyski, który można w kazdej chwili zablokować :) Będą trzy poziomy wysokości z możliwością przerobienia na tapczanik jak dziecko będzie większe :) Nawet nie wiem ile pracy w to włoży ale mówi, że to sama przyjemność. Nasz Staszek ma super dziadka! :)

Wow! Tata jest mega zdolny w takim razie! Mam nadzieję że pochwalisz się efektem :)
No i nieźle macie z tym Twoim lunatykowaniem :o

Mój facet lunatykowal w dziecinstwie [emoji16] mieszkał w domku na parterze, potrafił otworzyć okno , stanąć na patapecie i sikać [emoji16][emoji16] a później zdziwiony rano, że parapet mokry [emoji16] dobrze, że mu minelo

f2w39n7303c24ozn.png

Dobrze ze na zwenątrz sikał ;) Kuzyn sikał śpiąc do szafy :D

P
Narzekałam na pakiet medyczny w pracy, ale... Doceniam.... [emoji15]
Prywatne wizyty, badania, i całe prywatne prowadzenie ciąży za free, tylko za prenatalne musiałam zapłacić (za pierwsze, no teraz już jestem 35+...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam tak samo, pakiet i dodatkowo płaciłam tylko za genetyczne. Wygodne to jest bardzo.

Bidulek ile ma lat zapomnialam:/
A rodzina meza ? Ty dom Syn a maz sam oprowadza ? Podoba sie ? Moj jak byl w pl 1 raz I kielbache z cebula jadl to przezywal msc bo taka dobra
Przytyl przez dwa tyg 4 kg !!

Synek 7 lat . Za dużo nie zwiedzają, kuzynka przyjechała żeby pobyć z nami trochę po jego operacji itp. Jak mamy jak (np moja siostra siedzi z młodym) to wyskakujemy do fajnej knajpy, na stare miasto, pooglądać dekoracje świetlne w centrum itp. :) Z jedzenia wszystko jej smakuje :) Ale keiłby z cebulą nie było :D mój M. na cebulę reaguje histerycznie :D

Krew i siku oddane :p

U mnie też :) Oczywiście miałam rano mały fakap, bo jak wstawałam w nocy sprawdzać czy Ķlody ma nadal temp. to od razu szłam siku, wiadomo. I rano nie było już nic. NIC. więc piłam mega dużo wody, trochę z siebie wycisnęłam już u lekarza ;) ale za to jak to się wszystko przefiltrowało, to po pobraniu jechałam do domu 100/h ;) :D

Ja mam już wszystkie produkty i jutro rano zaczynam piec gniazdka wiedeńskie :) Będę pieczone bo zdrowsze i robię w 2 wersjach. Jedne będą polane lukrem a drugie czekoladą :)

Demyt. Gdybym nie jechała do rodziców to bym wpadła na bank! :D

Jak to mężu skomentował, wyprawka dla Szarego Kropka, wszystko 56

...wszystko super! Ja też lubię stonowane kolory, ewentualnie jakąś fajną aplikację :tak:

Wczoraj rano byliśmy z M.u lekarza, potem właśnie z kuzynką na kawie i chwilę w pałacu w wilanowie, potem obiad, wieczorem fryzjer i jeszcze pojechaliśmy z nią na kolację, więc cały dzień coś. Dzisiaj jeszcze natomiast rano pojechałam na badania, potem do lekarza na kontrolę z młodym- nadal mówią że wirusówka i tyle... a mnie coś gardło drapie...:baffled: Jadę jutro do mamy na kilka dni...

Mnie dziś głową boli i juz sobie wmowilam zatrucie ciazowe masakra a wizyta dopiero za tydzień w piątek
O matko.. Szalona [emoji14] to ja już chyba bym w ciąży nie mogła być bo mniw co chwile głowa boli.. Spokojnie.. Dziś podobno pogoda niekorzystna

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Matko szalejesz.. Wszystkie juz cos maja a ja dopiero 3 spioszki i pampersy [emoji47][emoji47][emoji47]

0d1ysek2pjkx1f5v.png

Przy corce zaczelam kupowac grubo po 25 tc dopiero ;)) zdazylam ufff hih
Teraz postanowilam wszyagjo juz miec gotowe bo z silami sadze za dwa msce bedzie ciezko

Wogole zaczynam myslenia na temat macierzynstwa;)) corka 15 mscy w czerwcu nie bedzie spac za dnia a synek w noc karmienia kiedy ja odpoczne, chyba bedzue ciezko[emoji848][emoji16]

Mieszkanie ogarnięte uff już mnie plecy bolą :o...

A teraz czas na zupke szpinakową i soczek pomarańczowy <3
p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

Marika, błyszczy..! :) Ja też właśnie korzystałam z tego że M. pojechał z gościem na zakupy, odkurzałam i sprzątałam... nasza Pani przepadła na Ukrainie :sad::sad:

A czy któraś z Was ma wysoki puls? Ja miałam dzisiaj 130 ale ciśnienie niskie 80 na 60
Ja tak mam ciągle, zawsze miałam wysoki puls więc to akurat nic nowego ale ciśnienie cały czas w ciąży mam niskie tylko w dniu wizyty zawsze mam dobre [emoji14]

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry