Nowaja16
Fanka BB :)
Ja na wizycie tez pewnie coś koło tego mam bo serce wali mi jak oszalale i to za każdym razemJa dzisiaj mialmi 80 na 60 ale puls pelna wariacja 132![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na wizycie tez pewnie coś koło tego mam bo serce wali mi jak oszalale i to za każdym razemJa dzisiaj mialmi 80 na 60 ale puls pelna wariacja 132![]()
Też się nad tym zastanawiam... Może Ci się trafi promocyjny egzemplarz, który Będzie dobrze spał od urodzenia... Ja pewnie za najwcześniej 2 lata się wyspie.Przy corce zaczelam kupowac grubo po 25 tc dopiero) zdazylam ufff hih
Teraz postanowilam wszyagjo juz miec gotowe bo z silami sadze za dwa msce bedzie ciezko
Wogole zaczynam myslenia na temat macierzynstwa) corka 15 mscy w czerwcu nie bedzie spac za dnia a synek w noc karmienia kiedy ja odpoczne, chyba bedzue ciezko[emoji848][emoji16]
O matko dobrze, ze wysoko nie miał, ze tak mogl wyjśćPogadałam z nim jeszcze o tym i powiedział, że zdazalo mu się na boso przez okno wyjść na ogród, sikać na płot sasiada lub kwiaty i wracać spać po czyn budzil się z czarnymi od ziemi stopami i czarna pościelą [emoji39]
![]()
Ja skakałam do basenu(na podwórku stał takie ogromny basen a ja sie przebudziłam i tam chciałam skakać) Ł dorwał mnie w ostatnie chwili, 2 razy obudziłam sie w piżamie na klatce schodowej przy tablicy ogłoszeń, w tym raz obudziłam się na klatce schodowej bloku obok. Jak już byłam w ciąży, byłam sama w domu zrobiłam sobie drzemkę i obudziłam sie w momencie gdy wrzeszczałam, przez uchylone drzwi do mieszkania. Wiadomo na korytarzu wszystko się niesie ale chyba wszyscy byli w pracyPogadałam z nim jeszcze o tym i powiedział, że zdazalo mu się na boso przez okno wyjść na ogród, sikać na płot sasiada lub kwiaty i wracać spać po czyn budzil się z czarnymi od ziemi stopami i czarna pościelą [emoji39]
![]()
Ja dzisiaj mialmi 80 na 60 ale puls pelna wariacja 132![]()
No za dzieciakami od ranaNiziutkie... Za to puls... Biegasz czy co?
Ja mierzylam tez .. 130/80 puls 75. Ja zawsze mam lekko podwyzszone cisnienie w ciazy. Ogolnie jestem z tych normalnychcisnieniowcow.
Wlasnie zrobilam pulpety w sosie koperkowym , ziemniaczki i gotowana marchewke,a za godzine do pracy...![]()
Spoko, ja jeszcze nie mam nic, nawet jednego małego śpioszka i coś mi się nie spieszy. Nie wiem czemu ale dla mnie w 15 czy 17 tygodniu kupować już wszystko to przegięcie. Do rozwiązania jeszcze pół roku, mnie by było szkoda kisić tyle czasu rzeczy w domu chociażby ze względu na niepotrzebnie tracenie gwarancji. No ale każdy robi jak uważa![]()
Uuuu to nie dobrze.... Ale uprzedzałą jakoś ze się jej przedłuży czy coś?
Pogadałam z nim jeszcze o tym i powiedział, że zdazalo mu się na boso przez okno wyjść na ogród, sikać na płot sasiada lub kwiaty i wracać spać po czyn budzil się z czarnymi od ziemi stopami i czarna pościelą [emoji39]
![]()
Ja skakałam do basenu(na podwórku stał takie ogromny basen a ja sie przebudziłam i tam chciałam skakać) Ł dorwał mnie w ostatnie chwili, 2 razy obudziłam sie w piżamie na klatce schodowej przy tablicy ogłoszeń, w tym raz obudziłam się na klatce schodowej bloku obok. Jak już byłam w ciąży, byłam sama w domu zrobiłam sobie drzemkę i obudziłam sie w momencie gdy wrzeszczałam, przez uchylone drzwi do mieszkania. Wiadomo na korytarzu wszystko się niesie ale chyba wszyscy byli w pracy![]()