reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

dzien dobry ;) my juz po sniadanku, mlodemu chyba smakowalo bo go czuje ;) nic trzeba brac sie za zmywanie i musze wlosy umyc. Dzis kurier bedzie z moja paczka ;) jak dobrze ze dzien przed wizyta ;p mam w domu brokula i cukinie i zastanawiam sie co na obiad zrobic xd Milego dnia ;)

Kotlety z cukini ❤ co zamowilas fajnego ?:D

reklama
Zadzwoniłam do ginekologa aby ustalić o której godzinie mam jutro wizytę [emoji16][emoji16] i zapisał mnie na 11:55 [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Super :) nie będziesz się stresować cały dzień :) ja mam na 16:30 dopiero.
Od razu mu mówię, że chce na rano [emoji39] a on, że w czwartki rano go nie ma, ale że mogę być pierwsza pacjentka :) i że 11:55 :) sporo mam do omówienia bo i badania prenatalne i zwykle wyniki z laboratorium :) i chce by mi zmierzył szyjkę :) no i jeszcze samo usg :) trochę w gabinecie posiedze

f2w39n7303c24ozn.png

@_agnieszka_ jak bys miala chwilke, podeslalabys mi w wiadomosci prywatnej zbior tych watkow zebym miala w jednym miejscu :) dziekuje :)
Przecież te wątki są w jednym miejscu... Wchodzisz na babyboom potem forum wybierasz lipcowe mamy i tam one wszystkie są :)

Heloł! U mnie dziś na obiad zupa serowa! Byłam dziś w biedronce i zostałam obsłużona bez kolejki :) Stałam sobie grzecznie na koncu kolejki z rozpiętą kurtką bo przecież tak się opatuliłam że aż mi gorąco było. I nagle Pani kasjerka do mnie krzyczy, żebym przeszła przez zamkniętą kasę do niej to mnie obsłuży teraz przed kolejną osobą z kolei :) Było mi bardzo miło i pięknie Pani kasjerce podziekowałam. Miłego dnia! :)

Dziewczyny siedze pod gabinetem u lekarza, a przede mną 6 dziewczyn :/ a ja głupia córkę zostawilam w domu z 12 letnią siostrzenica, bo tak kaszle, ze nie było szans jej wziąć :/ denerwuje sie strasznie.
Jeszcze odebralam wyniki moczu i nablonki liczne, leukocyty liczne, bakterie liczne... a ja nic nie czuje :/

Dziewczyny czy to możliwe żeby czuć dziecko w 14 tygodniu i to tak żeby odróżnić czym dziecko dotyka czy głową czy nogą, ręką w danym momencie, kolejna ciąża?
Tak czytalam komentarze i czasem nie dowierzam żeby tak wcześnie juz czuć albo w 12 tygodniu nawet :-D
Jak to czytam to czuje się inna że ja tak jeszcze nie wyczuwam :-D

Hej,ja też dziś czekam na paczkę zamówiłam szlafroki,wczoraj przyszły koszule robię już dla siebie wyprawie do szpitala bo u mnie to nie wiadomo kiedy? I nawet jak bym musiała iść teraz to wszystko mam sprane :/ wczoraj zamówiłam też H&M bo dla synka troszkę ciuszkow,no i pierwsze rajstopaki i bodziaki:-) :)tak tak ,chyba się nie chwaliłam teraz będzie córka,w domku już nam 3 letniego synka także lepiej nie moglismy trafić :) normalnie 6 w lotka :)

Dziewczyny siedze pod gabinetem u lekarza, a przede mną 6 dziewczyn :/ a ja głupia córkę zostawilam w domu z 12 letnią siostrzenica, bo tak kaszle, ze nie było szans jej wziąć :/ denerwuje sie strasznie.
Jeszcze odebralam wyniki moczu i nablonki liczne, leukocyty liczne, bakterie liczne... a ja nic nie czuje :/
Trzymam kciuki, będzie dobrze,nieraz jak patrzę na swoje wyniki to też się przejmuje a okazuje się że w ciąży to nirna,nam nadzieję że u Ciebie też tak będzie

reklama
Hej,ja też dziś czekam na paczkę zamówiłam szlafroki,wczoraj przyszły koszule robię już dla siebie wyprawie do szpitala bo u mnie to nie wiadomo kiedy? I nawet jak bym musiała iść teraz to wszystko mam sprane :/ wczoraj zamówiłam też H&M bo dla synka troszkę ciuszkow,no i pierwsze rajstopaki i bodziaki:-) :)tak tak ,chyba się nie chwaliłam teraz będzie córka,w domku już nam 3 letniego synka także lepiej nie moglismy trafić :) normalnie 6 w lotka :)
Ja też dziś będę zamiawiać szlafroki i koszule bo u mnie też nie wiadomo kiedy mnie położą.... My teraz spodziewamy się pierwszego dziecka i jest to chłopiec, któremu mam nadzieję zmajstrujemy potem siostrzyczkę :)

Do góry