reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze mam upatrzone marki MUTSY Link do: wózek 3 w 1 Mutsy Urban Rider

3jgxskjo51j6485i.png

Ten spoko. My kupujemy cos w tym stylu :
Screenshot_2018-01-29-20-16-50.png

U mnie w miescie są od 1400 ale jestesmy zdecydowani. Na pewno na bialym stelazu, jesCze tylko nad kolorem pomyslimy :)

Załączniki

• Screenshot_2018-01-29-20-16-50.png
    Screenshot_2018-01-29-20-16-50.png
    100 KB · Wyświetleń: 177
reklama
Bylyscie w Wetlinie? Chata wędrowca, i naleśnik gigant z jagodami mi się zamarzył.... [emoji15]
Co prawda jagód ostatni słoiczek, i słoiczek a nie świeże, no i mój sporo mniejszy, ale też nie przebiegłam 20km albo nie przejechałam na rowerze 40km po Bieszczadach, żeby pochłonąć tamtejszego ;)
c41ba477a68a44a25e8126aee9322fc5.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja wcześniejszych wózków nie znam, ale MUTSY miały dwie moje koleżanki i były zadowolone tyle, że one mieszkają w mieście i nie miały możliwości spaceru po lesie czy polnych drogach. Jedynie chodniki lub alejka w parku i na takich terenach sprawdzał się super :-) Więc za dużo nie pomogę jeśli chodzi o inny teren :-) Mój mąż upatrzył sobie wózek Cybexa i nie mogę mu go wybić z głowy.

Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
Dobrze kochana ze poszlas i ze masz zastrzyki. Ja przeszlam zakrzepice zyl glebokich konczyny dolnej,od pepka cala lewa noga. Nie zycze tego nikomu,bol okropny jakby ktos mięśnie od kosci odrywal noga trzy razy taka,fioletowa. 3 tyg w szpitalu lezalam . bylovryzyko zeskrzep pojdzie do pluc. Uczylam sie chodzic od nowa(mialam ostry przykurz). Po tyg postawili mjie na nogi! Chodzilam za pomoca balonika wpierw 3-4metry bo bol niesamowity. Dlatego ciesze sie ze zareagowalas w pore a leki pomoga.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylyscie w Wetlinie? Chata wędrowca, i naleśnik gigant z jagodami mi się zamarzył.... [emoji15]
Co prawda jagód ostatni słoiczek, i słoiczek a nie świeże, no i mój sporo mniejszy, ale też nie przebiegłam 20km albo nie przejechałam na rowerze 40km po Bieszczadach, żeby pochłonąć tamtejszego ;)
c41ba477a68a44a25e8126aee9322fc5.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
O maaatko jagody.... ostatnio bym ciągle jadla mniam

reklama
O maaatko jagody.... ostatnio bym ciągle jadla mniam
Ja tak samo. :-) Jagody albo winogrona. Ostatnio dziewczyny pisały, że winogron nie wolno w ciąży, bo są niebezpieczne w tym okresie i teraz się zastanawiam (wcześniej o tym nie wiedziałam), czy będzie to miało jakieś skutki. Mam nadzieję, że nie... Jadłam ogromne ilości :-/

Do góry