reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No ja za każdą morfologie płacę.... Także też nie jest kolorowo, chodzę do gina prywatnie więc każda wizyta płatna, cytologia dodatkowo płatna więc zbiera się konkretna sumka bo ale synuś najważniejszy :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja w pierwszej ciąży w Pl też chodziłam prywatnie i za wszystko płaciłam, ale przynajmniej tak jak piszesz byłam pewna, że wszystko jest pod kontrolą. Dzieciaczek był ważniejszy niż pieniądze. Tu nie mam możliwości zrobienia prywatnie badań :-/ Pytałam w laboratorium i robią tylko na skierowanie od lekarza. Nawet, jakby mąż chciał zbadać sobie cholesterol to musi najpierw odwiedzić lekarza i wziąźć od niego skierowanie :-|

Spróbuj poleżeć wieczorem w wannie. W wodzie ciało się relaksuje i wyraźniej czuć, a nawet widać, jak młode bryka. Najlepiej z czymś słodkim do przegryzienia, albo po kolacji :D

Tu u mamy nie mam wanny :sad: raz pisalam, ze jak zakladalam spodnie to wydawalo mi sie ze widze ruchy, chociaz nie bylam pewna. I czy moglam widziec a ich nie czuc ? Takie pofalowanie, uwypuklenie chwilowe i brzuch byl w tym momencie z jednej strony bardziej odstajacy

Ja w pierwszej ciąży w Pl też chodziłam prywatnie i za wszystko płaciłam, ale przynajmniej tak jak piszesz byłam pewna, że wszystko jest pod kontrolą. Dzieciaczek był ważniejszy niż pieniądze. Tu nie mam możliwości zrobienia prywatnie badań :-/ Pytałam w laboratorium i robią tylko na skierowanie od lekarza. Nawet, jakby mąż chciał zbadać sobie cholesterol to musi najpierw odwiedzić lekarza i wziąźć od niego skierowanie :-|
Współczuję... często człowiek może już sam coś skontrolować płacąc za to i nie czekając na wizytę lekarza.. Więc to trochę głupie. No ale nie zmienimy tego

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tu u mamy nie mam wanny :sad: raz pisalam, ze jak zakladalam spodnie to wydawalo mi sie ze widze ruchy, chociaz nie bylam pewna. I czy moglam widziec a ich nie czuc ? Takie pofalowanie, uwypuklenie chwilowe i brzuch byl w tym momencie z jednej strony bardziej odstajacy
Raczej najpierw poczujesz później zobaczysz, a jak juz beda takie, że będzie widać to będziesz wyraźnie czuc

O kurczę, ale bezsensu, ze nie idzie sobie prywatnie zrobić

Dziewczyny jutro koło 8:30 idę na morfologię i mocz i mam pytanie, do której godziny w nocy mogę robić siku? [emoji14] I czy mogę wziąć przed badaniem Euthyrox czy lepiej na spokojnie po?
Nawet się nad tym nie zastanawiałam, rano zażyłam normalnie Letrox i poszłam na badanie :) A siku ostatni raz robiłam o 2 w nocy.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry