reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja to swojego czuje po 2 sniadaniu tak zawsze kolo 11 i potem do kolacji to tak co chwilę wlasciwie[emoji5]️ ale po kolacji do rana zawsze byl spokój od rana z 2 pukniecia to góra [emoji5]️
Moje zwykle wieczorem, ale nie zawsze. A tak w ciagu dnia to rzadko. A dzis pierwszy raz takie prawdziwe kopniaczki i tak dlugo[emoji3] Odpowiada dzidzi klimat gorski[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja idę o każdej... Ważne by pójść po tym spać i poranny do pojemnika :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja ostatnio coraz gorzej z tym sikaniem .. K sie cieszy bo juz mu zapowiedzialam dzisiaj, ze moze w koncu soac od sciany bo ja 4/5 razy wstaje w nocy i nie bedzie mi sie chcialo grzebac przez niego do lazienki.. A jak nie uda mi sie usnac to go bede wyganiac :D

Moje zwykle wieczorem, ale nie zawsze. A tak w ciagu dnia to rzadko. A dzis pierwszy raz takie prawdziwe kopniaczki i tak dlugo[emoji3] Odpowiada dzidzi klimat gorski[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie dziwię się ze się podoba☺️ pewnie mama bardziej zrelaksowana na urlopie to i dzidzia dokazuje☺️

Ja akurat za takie podstawowe badania nie place ide do mojej lekarki i mowie zebby mi wystawila skierowanie na to co chce i mi wystawia wiec plus pracy w przychodni tak to bym musiala olacic za wszystkie. Wiec korzystam i sobie tez biore elektrolity tsh i rozne inne badania:)
To ja mam tak dobrze z moim ginem. Chodze do niego prywatnie, ale on przyjmuje tez w przychodni i tam mi kaze przychodzic po skierowanie na badania[emoji5] W poniedzialek tez wymaz mi pobierze w przychodni[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zadzwonił do Nas Tata i sprawia Nam ogromny prezent. Buduje dla Nas łózeczko z mechanizmem kołyski, który można w kazdej chwili zablokować :) Będą trzy poziomy wysokości z możliwością przerobienia na tapczanik jak dziecko będzie większe :) Nawet nie wiem ile pracy w to włoży ale mówi, że to sama przyjemność. Nasz Staszek ma super dziadka! :)
Ale super dziadek :)
Mi pewnie zleci na tej wizycie, jak nie to bede pytala albo zrobie na wlasna reke :/
Ej, dziewczyny, naprawdę się tak z własnej woli kłujecie? Jeśli poprzednio wyniki były na granicy normy, to pewnie warto, ale jeśli były dobre... Ja się cieszę, jak nie muszę pobierać, chociaż zazwyczaj coś jest, jak nie grupa krwi, to przeciwciała, czy inne cholerstwo.

Ostatnio przy okazji sprawdzałam poziom magnezu i żelaza, żeby wiedzieć, czy muszę się suplementować.

reklama
Do góry