reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Się dzisiaj moj dzidziol rozszalal a zawsze już jest spokoj o tej porze[emoji5]️ a dzisiaj czuję co chwilę
Moj sie wlasnie pierwszy raz tak rozszalal[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja akurat za takie podstawowe badania nie place ide do mojej lekarki i mowie zebby mi wystawila skierowanie na to co chce i mi wystawia wiec plus pracy w przychodni tak to bym musiala olacic za wszystkie. Wiec korzystam i sobie tez biore elektrolity tsh i rozne inne badania:)

Też chodzę przywatnie i też za każde badania typu morfologia mocz itp płacę... Jak miałam zlecony takie pierwszy pakiet tych badań na początku ciąży to zaplaciłam 430 zł :O Teraz robie już tylko mormologię i mocz co wizytę wiec nie jest źle :)
Dokładnie tak jak ja, najgorzej na początku, ale na kolejne znów mam zrobić mocz, morfologie i toxoplazmoze którąś ale nie pamiętam czy ta igg czy igm

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No ja za każdą morfologie płacę.... Także też nie jest kolorowo, chodzę do gina prywatnie więc każda wizyta płatna, cytologia dodatkowo płatna więc zbiera się konkretna sumka bo ale synuś najważniejszy :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]

Najdrozsze byly badania na hiv i toxop.
Mocz i morfologia nie pamietam ile, ale chyba malo.

reklama
Dziewczyny jutro koło 8:30 idę na morfologię i mocz i mam pytanie, do której godziny w nocy mogę robić siku? [emoji14] I czy mogę wziąć przed badaniem Euthyrox czy lepiej na spokojnie po?
Ja chyba jakoś nigdy nie przykładałan wagi do której h mam w nocy zrobić siusiu [emoji14] nawet bym chyba na to nie wpadła [emoji14]

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry