Moni17.06
Fanka BB :)
Mialam jutro robic ale jakos wyszlo ze dzis ponad sto wyszloMniaaaam zrobiłaś mi smaka... A musze czekac do jutra [emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam jutro robic ale jakos wyszlo ze dzis ponad sto wyszloMniaaaam zrobiłaś mi smaka... A musze czekac do jutra [emoji13]
To sporo caly tydzień jedzenia [emoji13]Mialam jutro robic ale jakos wyszlo ze dzis ponad sto wyszlo
Oj tam pewnie max 3 lub 4kg Ci przybylo [emoji16] to wcale nie tak dużo ważne tylko by teraz nie przybierać więcej niż 2kg miesięcznie bo to by już było za dużo (tak przynajmniej czytałam) pol kg na tydzień to jeszcze okBuahaha jem ale ciast np nie bo nie chce mi się piec i takich różnych innych pysznotek a mimo wszystko waga idzie w goooore jakbym zaczęła jesc jeszcze takie rzeczy to chyba bym się już z łóżka niepodniosla no ale co tam od dziecka mam tendencje do tycia
Oj tam pewnie max 3 lub 4kg Ci przybylo [emoji16] to wcale nie tak dużo ważne tylko by teraz nie przybierać więcej niż 2kg miesięcznie bo to by już było za dużo (tak przynajmniej czytałam) pol kg na tydzień to jeszcze ok
oj nie sadze szybciej pojdzie ja sie najadlam smazeniem ;pTo sporo caly tydzień jedzenia [emoji13]
Wow, wygląda pysznie [emoji14]My po obiadku a na deser czekoladowe ciasto
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No, nie dziwię się.... Też się boję i mnie mdli na samą myśl....Wspolczuje... Ja mam skierowanie na krzywą cukrowa i.codziennie przekładam badanie... Na sama mysl mnie mdli
O żesz... Też bym się wkurzyła.... :/Ale się wkurzyłam... byłam dziś porobić badania i w systemie miałam dwa zlecenia. Stare jak byłam przeziębiona i miałam tam morfologię i crp i to nowe z wczoraj na tsh, ft3 i ft4. I mówię tej babie że zrobię od razu oba na jednym kłuciu. I co? Zleciła tylko morfologię i crp a tsh nie ma i jutro muszę iść na następne kłucie [emoji37][emoji37]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Swego czasu też musiałam... Nosząc wtedy 38 kupowałam 42/44 i zwężałam, albo szyłam u krawca (jak znalazłam takiego, co się podjął....)No ja do pracy musialam miec elegancka i dopasowana takze luzna odpada [emoji13]