reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale się wkurzyłam... byłam dziś porobić badania i w systemie miałam dwa zlecenia. Stare jak byłam przeziębiona i miałam tam morfologię i crp i to nowe z wczoraj na tsh, ft3 i ft4. I mówię tej babie że zrobię od razu oba na jednym kłuciu. I co? Zleciła tylko morfologię i crp a tsh nie ma i jutro muszę iść na następne kłucie [emoji37][emoji37]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

O Matko :/

reklama
Ja chodzę w bluzce cienkiej [emoji4] i uznałam, że najwyżej będę chodziła w staniku koronkowym żeby dać radę do końca marca/poczatku kwietnia [emoji16] bo wtedy to już sweter i kurtka rozpieta

f2w39n7303c24ozn.png
Dlarego cieszę sie ze najgorsze miesiace przypadaja na wiosne/lato przynajmniej na ubraniach sie zaoszczędzi [emoji3]

0d1ysek21hn5dys7.png

Maluszek zdrowy :) ma 240g nie wiem jaki jest długi [emoji14] ale wszystko pięknie było widać :) sisiaka dalej ma hehe :) 20.02 idę na połówkowe a 6 marca kolejna wizyta :) także jestem spokojna :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, ze wszystko dobrze[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Melduję że my już dzisiaj po wizycie :) Potwierdziło się z prenatalnych że będzie dziewczynka :) Pokazywał mi jej wargi sromowe ale ja oczywiście nic tam nie widziałam hehe Ogólnie Liliana (myślę że to imię już zostanie) bardzo szybko rośnie, termin porodu zmienił mi się z 18 lipca na 13 więc chyba będzie duża po tatusiu :D Mózg się ładnie prawidłowo dzieli, serce pięknie bije, są wszystkie paluszki, można więc w spokoju czekać miesiąc na połówkowe :)
Super!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry