reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wy sie martwicie o miejsce na biust a ja kupuje jak najwieksze push-up'y zeby piersi wygladaly na wieksze. Zeby wgl wygladaly :D
Ja mam taki biust, że jak kupuje koszule to rozmiar większa bo w biuście się rozchodzi [emoji16] i martwię się jak długo jeszcze moja kurtka da rade bo już czasem przy zapinaniu zamek mi się rozszedl [emoji39] muszę zapinac na wydechu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ale się wkurzyłam... byłam dziś porobić badania i w systemie miałam dwa zlecenia. Stare jak byłam przeziębiona i miałam tam morfologię i crp i to nowe z wczoraj na tsh, ft3 i ft4. I mówię tej babie że zrobię od razu oba na jednym kłuciu. I co? Zleciła tylko morfologię i crp a tsh nie ma i jutro muszę iść na następne kłucie [emoji37][emoji37]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja mam taki biust, że jak kupuje koszule to rozmiar większa bo w biuście się rozchodzi [emoji16] i martwię się jak długo jeszcze moja kurtka da rade bo już czasem przy zapinaniu zamek mi się rozszedl [emoji39] muszę zapinac na wydechu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Skad ja to znam... Dlatego nienawidzę koszul bo zawsze mi sie rozchodzi dobrze ze na zwolnieniu jestem bo teraz jak jeszcze troche urosly to musiałabym męskie kupowac [emoji13][emoji13]

0d1ysek21hn5dys7.png

Powiem tak - swego czasu byłam już zdecydowana na pomniejszanie operacyjne, więc nie wiem, czy tak fajnie...
Ale potem schudłam, a piersi zmalały jak zmieniłam dietę (kurczak, hormony i te klimaty...)

To stare zdjęcie, nim schudłam (straciłam ponad 20kg, do rozmiaru 34)
81c03886609ae192becfd8d0641789d9.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja gdzieś takie mam choć jestem szczupła :) nie są moim zdaniem aż tak wielkie by aż musieć zmniejszać choć czasem denerwuje przy kupnie koszuli

f2w39n7303c24ozn.png

Ale się wkurzyłam... byłam dziś porobić badania i w systemie miałam dwa zlecenia. Stare jak byłam przeziębiona i miałam tam morfologię i crp i to nowe z wczoraj na tsh, ft3 i ft4. I mówię tej babie że zrobię od razu oba na jednym kłuciu. I co? Zleciła tylko morfologię i crp a tsh nie ma i jutro muszę iść na następne kłucie [emoji37][emoji37]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wspolczuje... Ja mam skierowanie na krzywą cukrowa i.codziennie przekładam badanie... Na sama mysl mnie mdli

0d1ysek21hn5dys7.png

Ale te dziewczynki to chyba wcześniej nie były określone (płeć) :) jeszcze chyba żadna nie usłyszała najpierw, że chłopak a późnej , że jednak dziewczynka (tu u nas na forum)

f2w39n7303c24ozn.png
Wiem ale nie ufam mojemu lekarzowi na nfz ma stary sprzet jak w czwartek na prywatnej wizycie lekarz potwierdzi ze chłopak to wtedy zaczne zakupy i bede miala pewnosc

0d1ysek21hn5dys7.png

reklama
Do góry