reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wlasnie sie dowiedzialam, ze
W prezencie przyszywany dziadzius chce sie dolozyc do wyprawki. Wiec dostane koperte jeszcze w tym tygodniu :)
Mam nadzieje, ze poznamy plec we wtorek i bede mogla kupic duzo rzeczy :D a jak nie nie poznamy to kupimy materac do lozeczka, koszule dla mnie, kosmetyki dla dzidzi. Zawsze to do przodu o pare stowek :)
Juz bym chciala biegac po sklepach, az mnie nosi :D

reklama
No wiesz, mam na sobie 65J, więc zdecydowanie niech nie rosną więcej.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Masz czym oddychac :D ja nie zostalam tak chojnie obdarowana, zazwyczaj powietrze w stanikach :D

Masz czym oddychac :D ja nie zostalam tak chojnie obdarowana, zazwyczaj powietrze w stanikach :D
Powiem tak - swego czasu byłam już zdecydowana na pomniejszanie operacyjne, więc nie wiem, czy tak fajnie...
Ale potem schudłam, a piersi zmalały jak zmieniłam dietę (kurczak, hormony i te klimaty...)

To stare zdjęcie, nim schudłam (straciłam ponad 20kg, do rozmiaru 34)
81c03886609ae192becfd8d0641789d9.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam podobne bole, ale w pierwszej ciazy bylo podobnie i uznalam to za norme. Zwlaszcza przy zmianie pozycji czuje takie bole.
Za dwa dni lekarz, ale jestem pewna, ze uslysze, ze to normlane w ciazy...
Nam nadzieje ze to normalne. Ale się boje bo teraz mnoe rwie już nawet przy chodzeniu i siedzeniu gdzie jeszcze wczoraj tak nie bolalo...

0d1ysek21hn5dys7.png

Powiem tak - swego czasu byłam już zdecydowana na pomniejszanie operacyjne, więc nie wiem, czy tak fajnie...
Ale potem schudłam, a piersi zmalały jak zmieniłam dietę (kurczak, hormony i te klimaty...)

To stare zdjęcie, nim schudłam (straciłam ponad 20kg, do rozmiaru 34)
81c03886609ae192becfd8d0641789d9.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie mowie, ze fajnie bo na pewno obciazenie dla kregoslupa, ciezko dobrac stanik, wszystko za male w biuscie. Latem goraco.
A do tego w ciazy rosna i staja sie ciezsze

reklama
Do góry