reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Albo koronkę na koncu doszyje [emoji16] ja mam lepek z pomysłami zawsze coś wymyślę [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
klaudiaa975, tak gin. A jak się jej o coś zapytam to pada magiczne hasło- to normalne w ciąży.
Liczę, że mnie teraz ginekologicznie zbada bo jeszcze ani raz tego w ciąży nie zrobiła.
Ja też nie byłam badana ginekologicznie ani razu i niestety nie będę, bo w Szwecji się nie bada :-/

Dzwonilam dzisiaj do ginekologa odnosnie bolu krocza i pachwin o których wczoraj wspominalam i kazala mi przyjechac... Zapisalam sie na czwartek i juz sie boje[emoji53][emoji53][emoji53] w dodatku naczytalam się ze jak pachwina boli z jednej strony to moze byc rozpoczynajace sie poronienie.... Gdybym mogła to juz bym pojechala[emoji26][emoji26][emoji26]

0d1ysek21hn5dys7.png
Nie czytaj! Poza tym - pachwiny się rozciągają itd, ale często raz jedna, raz druga strona, więc w jednym czasie zazwyczaj boli jedna...
Spokojnie, będzie dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja tez musze sie ogarnac z zakupami i dla dziecka i dla mnie nawet piżamy nie mam w razie jakby szpital mnie przywitał ale byłam kupić stanik bo moje cycki poprostu już się wylewały [emoji23] wiecie jaki rozmiar mi dobrali myślałam ze się przewroce normalnie miałam 75C a teraz 75F hahaaha No masakra ale jak go założyłam to nie mam wielkich piersi raczej takie normalne ale ten wymiar mnie przeraził

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie ma się czym przerażać ;)
Choć i tak mam wątpliwości, czy dobrze dobrane, bo 75 to dość spory obwód, a Ty szczupła jesteś - ja noszę 60-65 pod biustem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry