reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja z jednej strony się bardzo boję, z drugiej poprzednio też kupiłam skarpetki....
Ale postanowiłam robić zakupy po drugich prenatalnych...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na jedno wyjdzie czy sie kupi o postawi w koncie zlozone czy skrecone. Jest kupione, jest. Wiec tylko sie cieszyc i wyobrazac jak dzieciaczkowi bedzie w tym wygodnie :) w tamtym roku sobie nie dalam przegadac. Ale gdyby kupione skarpetki mialy swiadczyc o poronieniu to rownie dobrze, slodkie swiadczy o dziewczynce a czarny kot pecha.

No właśnie możesz mieć za krotka[emoji23] ona ma do kolan przy 155cm

16udyx8di9hvrs5t.png
Aaa no tak... Nie no raczej za krótka to nie bo to długa sukienka [emoji16] i trochę się nawet bałam, że trochę za dluga, że wolałabym krótsza [emoji16]co by było z tymi innymi krotkimi... Dobrze, że innej nie zamówiłam bo chciałam a to bym miała bluzke [emoji16] strasznie maleńka ta "modelka" [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Aaa no tak... Nie no raczej za krótka to nie bo to długa sukienka [emoji16] i trochę się nawet bałam, że trochę za dluga, że wolałabym krótsza [emoji16]co by było z tymi innymi krotkimi... Dobrze, że innej nie zamówiłam bo chciałam a to bym miała bluzke [emoji16] strasznie maleńka ta "modelka" [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Tak mała i do tego dość pulchniutka ale na zdj fajnie się profiluje

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Ja mam plan od maja zacząć gotować i mrozić ewentualnie zaprawiać...
Na gotowanie na 100% nie będzie czasu, a wolę uniknąć jedzenia "czegokolwiek na szybko"
W planie jest co najmniej kilkadziesiąt podwójnych porcji obiadowych, trochę "dodatków" jakkolwiek np właśnie różnego rodzaju kotleciki (świetnie się je mrozi), itd. Plus zestawy do koktajlu, żeby nie trzeba było się bawić z obieraniem/krojeniem owoców itd [emoji6]
(na szczęście mam dużą zamrażarkę.. :p)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Świetyny pomysł :-) Sama tak zrobię, będzie w razie czego tylko do odgrzania, dzięki :-)

Do góry