Sabinaaa81
Fanka BB :)
Ja mam wizytę za 10 tygodni dopiero, a ostatnia była 9 stycznia ;-)A do mojej jeszcze miesiąc chyba tylko ja mam co 5 tygodni...
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizytę za 10 tygodni dopiero, a ostatnia była 9 stycznia ;-)A do mojej jeszcze miesiąc chyba tylko ja mam co 5 tygodni...
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
A ja z jednej strony się bardzo boję, z drugiej poprzednio też kupiłam skarpetki....
Ale postanowiłam robić zakupy po drugich prenatalnych...
Proponuję po prostu sok malinowy, herbatę z lipy i wit. CKup sobie prena*len... Co prawda smak sredni ale pomaga. Mnie 2 razy rozkladalo i za kazdym razem jak wypilam to przeszlo.takze polecam
Aaa no tak... Nie no raczej za krótka to nie bo to długa sukienka [emoji16] i trochę się nawet bałam, że trochę za dluga, że wolałabym krótsza [emoji16]co by było z tymi innymi krotkimi... Dobrze, że innej nie zamówiłam bo chciałam a to bym miała bluzke [emoji16] strasznie maleńka ta "modelka" [emoji16][emoji16]No właśnie możesz mieć za krotka[emoji23] ona ma do kolan przy 155cm
No właśnie możesz mieć za krotka[emoji23] ona ma do kolan przy 155cm
Ale może tez być fajna tunika [emoji4]
Ja mam wizytę za 10 tygodni dopiero, a ostatnia była 9 stycznia ;-)
Jak do mnie dotrze to zobaczę czy za krotka [emoji16] najwyżej zwrócęA co tam @SzczęśliwaCiężarna przerobi na bluzke
Czuli w sam raz na mnie ja mam 155cmNo właśnie możesz mieć za krotka[emoji23] ona ma do kolan przy 155cm
Ale może tez być fajna tunika [emoji4]
Aaa no tak... Nie no raczej za krótka to nie bo to długa sukienka [emoji16] i trochę się nawet bałam, że trochę za dluga, że wolałabym krótsza [emoji16]co by było z tymi innymi krotkimi... Dobrze, że innej nie zamówiłam bo chciałam a to bym miała bluzke [emoji16] strasznie maleńka ta "modelka" [emoji16][emoji16]
Świetyny pomysł :-) Sama tak zrobię, będzie w razie czego tylko do odgrzania, dzięki :-)Ja mam plan od maja zacząć gotować i mrozić ewentualnie zaprawiać...
Na gotowanie na 100% nie będzie czasu, a wolę uniknąć jedzenia "czegokolwiek na szybko"
W planie jest co najmniej kilkadziesiąt podwójnych porcji obiadowych, trochę "dodatków" jakkolwiek np właśnie różnego rodzaju kotleciki (świetnie się je mrozi), itd. Plus zestawy do koktajlu, żeby nie trzeba było się bawić z obieraniem/krojeniem owoców itd [emoji6]
(na szczęście mam dużą zamrażarkę.. )