reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak Ci sprawdza to jak macica rośnie? Mi robi zawsze usg ( do tej pory dopochwowo) i myślałam, że podczas tego badania wszystko widzi

f2w39n7303c24ozn.png

Mnie jaka bada na fotelu na poczatek to zawsze mowi : " macica ladnie rosnie, sluz prawidlowy blablablablabla zapraszam na usg :) "

reklama
Maluszek zdrowy :) ma 240g nie wiem jaki jest długi [emoji14] ale wszystko pięknie było widać :) sisiaka dalej ma hehe :) 20.02 idę na połówkowe a 6 marca kolejna wizyta :) także jestem spokojna :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale dużo warzy [emoji16][emoji16] a widzę, że masz ciążę o ok tydzień starsza niż ja [emoji16] nie spodziewałam się, że aż tyle będą już miały Maluchy

f2w39n7303c24ozn.png

A mamy jakąś listę odnośnie płci dzieci?? ;) żeby później zobaczyć ilu chłopców a ile dziewczynek? :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No wiec zdecydowalam z rana,ze jade do szpitala,bo nawet po lezeniu pochwa sie nie chowala.
Pielegniarka zmierzyla mi cisnienie 140/85 i moje sercpisesz derzen na minute.
W koncu doczekalam sie lekarza no i pochwa mi calkowicie opadla. Szyjka 2 cm ,ale jest zamknieta,wiec szwu mi nie zaloza.
Dziecko powinno byc troche wyzej niz nad wzgorkiem lonowym,a moje lezy przy gornej czesci pochwy.
Niby nie ma sie denerwowac,bo wraz z wzrostem dzidzi - wszystko sie podniesie.
Pracowac moge dalej byle by nie stac dlugo i nie nosic.
Umowilam sie prywatnie za tydzien,bo jakos nie jestem do konca przekonana...
Nie widzialam ani nie slyszalam dzidzi .
Tycia a jaka nasz prace? Uważaj na siebie i tak jak pisesz skontaktuj się z innym lekarzem,a jeśli ci się macica podniesie to mówil że szyjka sie wydluzy? Czy narazie jest w porządku? A mieszkasz w Pl? Sorki ale już wszystkiego nie pamiętam:/

Lekarz jej powiedział ze ma zaburzenia schizoafektywne i wystarczy z będzie brać tabletki min 2 lata które pozwoliła mu normalnie funkcjonować ale musi brać to warunek

A powiem wam ja nie wiem czy świat schodzi czy życie takie głupie dziś mi teściowa gada ze nasza sąsiadka została wdowa laska 32 lata 3 dzieci mąż był chory na schizofrenie podobno miała piekło przestał brać tabletki i się powiesił
Jak zaczęłam czytać o tej schizofrenii to powiem wam to jest przerąbane

16udyx8di9hvrs5t.png

No jest. Ja juz pisalam kiedys o moim znajomym. Ktory wyskoczyl na trawnik z drugiego pietra bo myslal ze pracuje w sluzbach specjalnych. Dwa lata temu pojechal z moim K i jego bratem do kuzyna K i sie zgubil. Poszedl sobie i wylaczyl telefob. Policja go szukala. Cala rodzina na nogachm po kilku dniach dzwoni. Ze siedzi u przyjacielu tu i tu. Chlopaki ida po niego, a on w piwnicy z jakims menelem. Jadl pil i spal razem z nim.. Kilka lat temu wszedl z siekiera do kolego do domu i chcial zabic jego rodzicow.. Tez nie bierze lekow, bo woli sie napic.

reklama
Do góry