reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak Ci sprawdza to jak macica rośnie? Mi robi zawsze usg ( do tej pory dopochwowo) i myślałam, że podczas tego badania wszystko widzi

f2w39n7303c24ozn.png

Mnie jaka bada na fotelu na poczatek to zawsze mowi : " macica ladnie rosnie, sluz prawidlowy blablablablabla zapraszam na usg :) "

reklama
Maluszek zdrowy :) ma 240g nie wiem jaki jest długi [emoji14] ale wszystko pięknie było widać :) sisiaka dalej ma hehe :) 20.02 idę na połówkowe a 6 marca kolejna wizyta :) także jestem spokojna :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale dużo warzy [emoji16][emoji16] a widzę, że masz ciążę o ok tydzień starsza niż ja [emoji16] nie spodziewałam się, że aż tyle będą już miały Maluchy

f2w39n7303c24ozn.png

A mamy jakąś listę odnośnie płci dzieci?? ;) żeby później zobaczyć ilu chłopców a ile dziewczynek? :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No wiec zdecydowalam z rana,ze jade do szpitala,bo nawet po lezeniu pochwa sie nie chowala.
Pielegniarka zmierzyla mi cisnienie 140/85 i moje sercpisesz derzen na minute.
W koncu doczekalam sie lekarza no i pochwa mi calkowicie opadla. Szyjka 2 cm ,ale jest zamknieta,wiec szwu mi nie zaloza.
Dziecko powinno byc troche wyzej niz nad wzgorkiem lonowym,a moje lezy przy gornej czesci pochwy.
Niby nie ma sie denerwowac,bo wraz z wzrostem dzidzi - wszystko sie podniesie.
Pracowac moge dalej byle by nie stac dlugo i nie nosic.
Umowilam sie prywatnie za tydzien,bo jakos nie jestem do konca przekonana...
Nie widzialam ani nie slyszalam dzidzi .
Tycia a jaka nasz prace? Uważaj na siebie i tak jak pisesz skontaktuj się z innym lekarzem,a jeśli ci się macica podniesie to mówil że szyjka sie wydluzy? Czy narazie jest w porządku? A mieszkasz w Pl? Sorki ale już wszystkiego nie pamiętam:/

Lekarz jej powiedział ze ma zaburzenia schizoafektywne i wystarczy z będzie brać tabletki min 2 lata które pozwoliła mu normalnie funkcjonować ale musi brać to warunek

A powiem wam ja nie wiem czy świat schodzi czy życie takie głupie dziś mi teściowa gada ze nasza sąsiadka została wdowa laska 32 lata 3 dzieci mąż był chory na schizofrenie podobno miała piekło przestał brać tabletki i się powiesił
Jak zaczęłam czytać o tej schizofrenii to powiem wam to jest przerąbane

16udyx8di9hvrs5t.png

No jest. Ja juz pisalam kiedys o moim znajomym. Ktory wyskoczyl na trawnik z drugiego pietra bo myslal ze pracuje w sluzbach specjalnych. Dwa lata temu pojechal z moim K i jego bratem do kuzyna K i sie zgubil. Poszedl sobie i wylaczyl telefob. Policja go szukala. Cala rodzina na nogachm po kilku dniach dzwoni. Ze siedzi u przyjacielu tu i tu. Chlopaki ida po niego, a on w piwnicy z jakims menelem. Jadl pil i spal razem z nim.. Kilka lat temu wszedl z siekiera do kolego do domu i chcial zabic jego rodzicow.. Tez nie bierze lekow, bo woli sie napic.

reklama
Do góry