reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez musze sie ogarnac z zakupami i dla dziecka i dla mnie nawet piżamy nie mam w razie jakby szpital mnie przywitał ale byłam kupić stanik bo moje cycki poprostu już się wylewały [emoji23] wiecie jaki rozmiar mi dobrali myślałam ze się przewroce normalnie miałam 75C a teraz 75F hahaaha No masakra ale jak go założyłam to nie mam wielkich piersi raczej takie normalne ale ten wymiar mnie przeraził

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Oj szok bo coezko nadrobic bardzo

A ja wymyslam
Wuzite mialam 26/1, teraz pilowkowe 19/2 plus 22/1 foto 3 d z polowkowymi gdzie byly nifty takie mam skierowanie
Gderam mezowi od wczoraj ze chce usg tutaj
Czy jestem normalna? Isc czy wszy ok ? Kto by poszedl a kto nie mowcie bo mam mentlik

Moj mowi ze po co
Ja bym nie szła... dzidzia też potrzebuje troche spokoju i prywatności. A tak poważnie ja się bardzo stresuje przed każdą wizytą i przed każdym usg i wolę tak często nie chodzić, żeby sobie stresu oszczędzić.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Super są! Gdzie kupiłaś? :)
W croppie :D

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nie czytaj internetu naprawdę szkoda nerwow jesteśmy na takim etapie ze szybciej poród skurcze by ci się zaczynały i konkretne objawy niż samoistne poronienie ...
może wszystko się rozciąga mnie w poprzedniej ciazy tez bolało szczególnie pochwa w srodku i zawsze jak jechala ma IP do szpitala nic nie wykazywało

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziekuje :) przy okazji odpisalas na moje pytanie, ktore zadalam pare dni temu i nikt nie odpisal :)
Pytalam czy zdarza sie tych tygodniach poronienie samoistne. Bo sie obawiam bardzo.

ufff, nadrobiłam ;)

Ale biorąc pod uwagę, że mam lenia, i nie chce mi się nic, to wzięłam laptopa, żeby zrobić porządek ze zdjęciami na telefonie, mam już co najmniej kilka tysięcy, więc pomijając porządek, muszę choćby backup zrobić, tak na wszelki wypadek ;)
Zamowienie pewnie dopiero na koniec tygodnia, więc torby nadal szyć nie mogę... jedynie planuję uszyć podszewki, przyciąć wszystko, itd ;)

i muszę paznokcie skrócić... przed ciążą rosły mi bardzo szybko, ale teraz to ok 2mm na tydzień, a takie 5-6mm paznokcie już przeszkadzają na klawiaturze laptopa....
ale - nie będę narzekać, ważne, że zdrowe, mocne itd ;)
Mi bardziej od paznokci rosną włosy... I to niestety nie te na głowie [emoji39][emoji39][emoji39][emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziekuje :) przy okazji odpisalas na moje pytanie, ktore zadalam pare dni temu i nikt nie odpisal :)
Pytalam czy zdarza sie tych tygodniach poronienie samoistne. Bo sie obawiam bardzo.

A widzisz nawet nie zauważyłam twojego pytania miałam do nadrobienia 700 postów [emoji23] ale już jestem na bierząco

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Kupiłam sobie nowe spodnie dziś :) może nie ciążowe typowo ale wiązane i na gumie :) można pod brzuszkiem nosić spokojnie :)
1517924074-e49527e72e6585c4-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mam takich wiazanych 4 pary i z 10 na gumie. Ale mimo wszystko jak pochodze pol dnia to cisna nawet jak uloze pod brzuchem :/ i przezucilam sie na rajstopy grube i leginsy :) ale tak to ladne :)

Do góry