reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja siostra pracuje w croppie i dziś właśnie mi napisała żebym przyjechała bo ma dla mnie spodnie jogery (czy jak to sie pisze) na sznurku także chyba takie same :D
Sprawdź może to te :D były trzy kolory :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Mam takich wiazanych 4 pary i z 10 na gumie. Ale mimo wszystko jak pochodze pol dnia to cisna nawet jak uloze pod brzuchem :/ i przezucilam sie na rajstopy grube i leginsy :) ale tak to ladne :)
Ja mam spokojnie w nich jeszcze sporo luzu na brzuszku ;)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@peszek a chodzisz prywatnie czy na nfz.
No dziwne. Bo ja co wizyte pierw na fotel a pozniej usg. Przeciez powinna sprawdzac, czy macica ladnie rosnie czy sluz wporzadku.. Moze teraz na najblizszej wizycie popros o badanie.
A jak Ci sprawdza to jak macica rośnie? Mi robi zawsze usg ( do tej pory dopochwowo) i myślałam, że podczas tego badania wszystko widzi

f2w39n7303c24ozn.png

9kg? Ale pewnie szczuplutka jestes dlatego więcej nabierasz

0d1ysek21hn5dys7.png

Maz wkoncu szczesliwy z moich kraglasci bo zazwyczaj ja chuda 184 cm /71 kg
Teraz 80.6 ale to ciaza znow to zgubie na bank
Piersi mi sie podobaja takie duze bolace huh biodra 105 no trudno narazie przezyje bo nie Mam zamiaru miec 105 cm pupy [emoji23]

Ja dziś czuję że mam super moce :D Zrobiłam już 2 prania, rozładowałam zmywarkę, pościerałam kurze, potańczyłam z odkurzaczem a przed chwilą umywałam podłogę. No i zaraz po pobudce zdążyłam być w sklepie, wracać się do niego po worki na śmieci i przygotowac produkty do obiadu(robię dziś tortille z warzywami( Ł dorzucę kurczaka) i sosem :) Chyba służy mi poranne wstawanie zamiast spanie do oporu :)
Ja też dziś robię tortille [emoji16][emoji16][emoji16] ale oprócz warzyw to jeszcze kurczak [emoji16][emoji16] już zakupy zrobiłam , nadganiam forum i lecę robić [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tylko ze widzisz co to za zalamanie? Ze zdradzil zone? Nie wiadomo Jak mu pomoc

Lekarz jej powiedział ze ma zaburzenia schizoafektywne i wystarczy z będzie brać tabletki min 2 lata które pozwoliła mu normalnie funkcjonować ale musi brać to warunek

A powiem wam ja nie wiem czy świat schodzi czy życie takie głupie dziś mi teściowa gada ze nasza sąsiadka została wdowa laska 32 lata 3 dzieci mąż był chory na schizofrenie podobno miała piekło przestał brać tabletki i się powiesił
Jak zaczęłam czytać o tej schizofrenii to powiem wam to jest przerąbane

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry