reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Melduję że my już dzisiaj po wizycie :) Potwierdziło się z prenatalnych że będzie dziewczynka :) Pokazywał mi jej wargi sromowe ale ja oczywiście nic tam nie widziałam hehe Ogólnie Liliana (myślę że to imię już zostanie) bardzo szybko rośnie, termin porodu zmienił mi się z 18 lipca na 13 więc chyba będzie duża po tatusiu :D Mózg się ładnie prawidłowo dzieli, serce pięknie bije, są wszystkie paluszki, można więc w spokoju czekać miesiąc na połówkowe :)

Super :)

reklama
Melduję że my już dzisiaj po wizycie :) Potwierdziło się z prenatalnych że będzie dziewczynka :) Pokazywał mi jej wargi sromowe ale ja oczywiście nic tam nie widziałam hehe Ogólnie Liliana (myślę że to imię już zostanie) bardzo szybko rośnie, termin porodu zmienił mi się z 18 lipca na 13 więc chyba będzie duża po tatusiu :D Mózg się ładnie prawidłowo dzieli, serce pięknie bije, są wszystkie paluszki, można więc w spokoju czekać miesiąc na połówkowe :)
Super ☺️

Zobacz załącznik 838163 A tu " co nieco " mojego bezwstydnika D
Haha, super[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A w którym tygodniu robilas usg? Ja sie zapisalam na 20tydzien i mam nadzieje ze nie za wcześnie

0d1ysek2n95thgly.png

reklama
@_agnieszka_ tak. Mialam poronienie samoistne w czerwcu w tamtym roku. W 8tygodniu skurcze. Po duph. Ustaly i do tej pory jest wszystko wporzadku.
to tym bardziej dziwi mnie podejscie lekarza... :|

Tez mam ten problem ze zdjeciami.
Zgubilam jednego pendrive na ktorym byly tysiace zdjec Lenki. Mojej chrzesnicy od dnia narodzin do 4 roku zycia i tak u obolewam...
Tersz na telefonie mam z 3 tysiace zdjec i musze kupic pd. Bo cos mi sie telefon psuje wiec wole nie ryzykowac. A na komputer to brata ulubione miejsce i zazwyczaj usuwa wszystko co nie jego..
oj, za usunięcie czegoś z laptopa bym chyba zamordowała :rofl:
ale u nas liczba komputerów w domu jest zdecydowanie większa od liczby mieszkańców, nawet wliczając koty :p:p:p
moje 3, męża 2, plus kilka wspólnych ;)
(choć do lapka nawet podałam mu ostatnio hasło, pod warunkiem, że nic nie będzie zmieniał, kombinował, zamykał, itd, ale ja mam malutkiego lapka dobrze trzymającego na baterii, więc żeby mógł coś na szybko w necie sprawdzić albo mi film puścić...)
ale - rodzina informatyków, wiec takie już zboczenie zawodowe ;)

Maluszek zdrowy :) ma 240g nie wiem jaki jest długi [emoji14] ale wszystko pięknie było widać :) sisiaka dalej ma hehe :) 20.02 idę na połówkowe a 6 marca kolejna wizyta :) także jestem spokojna :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
super! a co z zakładem? ;)

super :)

Do góry