reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha no mój syn został "obdarowany" nie da się ukryć:D :D
Tatuś będzie dumny jak paw chodził [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Teraz szczycić a później na siłowni będziemy się ale wstydzić :D ale co tam najważniejsze Niuniusie a reszta to tam pikus :D
Oj ja myślę, że po porodzie i pologu spokojnie 10kg poleci... Gdy się Maluszek w domu pojawi to co trzy h trzeba karmić :) co chwilę coś robić... Spacerki, pranie, prasowanie, noszenie, karmienie, no i ile czasu będziemy siedziały przy kolysce i się wgapialy [emoji16][emoji16] nie będzie czasu na jedzenie

f2w39n7303c24ozn.png

Oj ja myślę, że po porodzie i pologu spokojnie 10kg poleci... Gdy się Maluszek w domu pojawi to co trzy h trzeba karmić :) co chwilę coś robić... Spacerki, pranie, prasowanie, noszenie, karmienie, no i ile czasu będziemy siedziały przy kolysce i się wgapialy [emoji16][emoji16] nie będzie czasu na jedzenie

f2w39n7303c24ozn.png

Haha znając mnie to non stop będę siedziala i patrzyła czy wszystko ok :D tak jak mówisz kg to najmniejszy problem:D

f2w39n7303c24ozn.png
Ja mam plan od maja zacząć gotować i mrozić ewentualnie zaprawiać...
Na gotowanie na 100% nie będzie czasu, a wolę uniknąć jedzenia "czegokolwiek na szybko"
W planie jest co najmniej kilkadziesiąt podwójnych porcji obiadowych, trochę "dodatków" jakkolwiek np właśnie różnego rodzaju kotleciki (świetnie się je mrozi), itd. Plus zestawy do koktajlu, żeby nie trzeba było się bawić z obieraniem/krojeniem owoców itd [emoji6]
(na szczęście mam dużą zamrażarkę.. :p)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja mam plan od maja zacząć gotować i mrozić ewentualnie zaprawiać...
Na gotowanie na 100% nie będzie czasu, a wolę uniknąć jedzenia "czegokolwiek na szybko"
W planie jest co najmniej kilkadziesiąt podwójnych porcji obiadowych, trochę "dodatków" jakkolwiek np właśnie różnego rodzaju kotleciki (świetnie się je mrozi), itd. Plus zestawy do koktajlu, żeby nie trzeba było się bawić z obieraniem/krojeniem owoców itd [emoji6]
(na szczęście mam dużą zamrażarkę.. :p)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja gotowych, mrożonych obiadów nie lubie, ale owoce, przetwory jak najbardziej

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry