Nowaja16
Fanka BB :)
Dawaj wszystkoOki już jeszcze pokazal mój mały bezwstydnik jak to On co wizyte co ma między nogami też chcesz zobaczyć? już nie wiem po kim On taki odważny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj wszystkoOki już jeszcze pokazal mój mały bezwstydnik jak to On co wizyte co ma między nogami też chcesz zobaczyć? już nie wiem po kim On taki odważny
Witajcie[emoji5]
Dzis rano -15 st. i taki widok na szybie
Sniegu tona[emoji3] Zbieramy sie na narty.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Aniołek[*]8.08.2017
Aga wrzuć przepis [emoji4]Chyba jestem niereformowalna....
Wzięłam się za robienie kotlecików z brokuła... Wszystko fajnie, tylko zapomniałam, że je się piecze z 40 minut... A oczywiście zrobiłam więcej, i jeszcze ze dwie tury zostały.... :|
Ale pięknie mróz malujeWitajcie[emoji5]
Dzis rano -15 st. i taki widok na szybie
Sniegu tona[emoji3] Zbieramy sie na narty.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Aniołek[*]8.08.2017
Pewnie, że tak [emoji16] uwielbiam oglądać zdjęcia a od kad jestem w ciąży to najbardziej lubię z usg [emoji16][emoji16][emoji16]Oki już jeszcze pokazal mój mały bezwstydnik jak to On co wizyte co ma między nogami też chcesz zobaczyć? już nie wiem po kim On taki odważny
Ja tak samo uwielbiamPewnie, że tak [emoji16] uwielbiam oglądać zdjęcia a od kad jestem w ciąży to najbardziej lubię z usg [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja ostatnio brałam tabletki prę.na.len.gardło i były ok, moja siostra brała ten syrop kiedyś i był spoko chyba wtedy jakiś lekarz jej polecił. A co do witaminy C to ja biorę jedną tabletkę codziennie tylko najmniejszą dawkę z zalecenia mojej ginekolog oczywiście, a biorę tardyferon więc Wit c poprawia wchłanialnosc żelazaNo to super, jestem spokojna, bo ja wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu więc nie mam jak dopytać się gin, a ten lek poleciła mi kuzynka, która go brała w czasie ciąży
Z przepisem może być trochę ciężko, no robiłam na zasadzie "na winie", tzn co się nawinie... [emoji23]Aga wrzuć przepis [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Chyba większość ciężarnych tak maPewnie, że tak [emoji16] uwielbiam oglądać zdjęcia a od kad jestem w ciąży to najbardziej lubię z usg [emoji16][emoji16][emoji16]