reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny a jak u Was z siusianiem? Chodzicie częściej? Bo ja normalnie jak zawsze. Zastanawia mnie ten mój brak objawów.
Ja tez normalnie tylko lekko bol brzucha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Fanka BB :)
A tyle się słyszy o objawach w ciąży, o mdłościach i wymiotach a jak widać u nas spokój Ciekawe czy tak pozostanie czy jeszcze będziemy wspominać ten bezobjawowy czas z utęsknieniemJa tez normalnie tylko lekko bol brzucha
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No właśnie ja też chciałabym chociaż potwierdzić ciąże. A zarodek to tak po jakim czasie od owulacji?
Ciaze potwierdzil ci tylko serduszko dobrze bijace bo jesli uderzen jest mniej niz 100 to bardzo zle , powinno byc 140-178
6 tyg Po zaplodnieniu powinno lecznnie musi byc widac pykajace serce , to sprawa indywidualna i zazwyczaj ginko daje znsc ze ciaza obumarla grubo Po 9 tyg ciazy jesli cerca dalej nie ma
olaaa7
Smacznego A ja wczoraj stwierdziłam, że nie mam ochoty na kawę (zawsze piłam rozpuszczalną) i od dziś przestawiłam się na inkęWow chwilunia mnie nie było a wy tyle nadrukowalyscie dzień dobry witam wszystkie nowe mamusie oraz obecne już tu [emoji2]jak się dzisiaj czujemy ja właśnie pije kawusie i zjem szarlotkę[emoji2]
życie cudem jest[emoji1]
olaaa7
Mam nadzieję, że w tym 6 tygodniu i 4 dniu będzie już widać serduszkoCiaze potwierdzil ci tylko serduszko dobrze bijace bo jesli uderzen jest mniej niz 100 to bardzo zle , powinno byc 140-178
6 tyg Po zaplodnieniu powinno lecznnie musi byc widac pykajace serce , to sprawa indywidualna i zazwyczaj ginko daje znsc ze ciaza obumarla grubo Po 9 tyg ciazy jesli cerca dalej nie ma
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A tyle się słyszy o objawach w ciąży, o mdłościach i wymiotach a jak widać u nas spokój Ciekawe czy tak pozostanie czy jeszcze będziemy wspominać ten bezobjawowy czas z utęsknieniem
Z corka JuZ mialam w 5 tyg , teraz 6 zaczynam a nic hsg Ale prigesteron caky czas idzie do gory wiec pewnie u nas milosci okolo 8 tyg[emoji23][emoji23]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Z corka JuZ mialam w 5 tyg , teraz 6 zaczynam a nic hsg Ale prigesteron caky czas idzie do gory wiec pewnie u nas milosci okolo 8 tyg[emoji23][emoji23]
Mdlosci[emoji12]
reklama
Columbina
Spokojnie. To dopiero cisza przed burząA tyle się słyszy o objawach w ciąży, o mdłościach i wymiotach a jak widać u nas spokój [emoji14] Ciekawe czy tak pozostanie czy jeszcze będziemy wspominać ten bezobjawowy czas z utęsknieniem
[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]
Podziel się: