reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny nie umiem się pozbyć myśli o tej mojej pracy, zamiast się cieszyć ciążą, o której od lat marzyłam to głupia praca mi zaprząta głowę :( Macie jakieś pomysły, żeby tyle nie myśleć?

reklama
Wow chwilunia mnie nie było a wy tyle nadrukowalyscie dzień dobry witam wszystkie nowe mamusie oraz obecne już tu [emoji2]jak się dzisiaj czujemy ja właśnie pije kawusie i zjem szarlotkę[emoji2]

życie cudem jest[emoji1]

Ja tez normalnie tylko lekko bol brzucha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A tyle się słyszy o objawach w ciąży, o mdłościach i wymiotach a jak widać u nas spokój :p Ciekawe czy tak pozostanie czy jeszcze będziemy wspominać ten bezobjawowy czas z utęsknieniem :-D

No właśnie ja też chciałabym chociaż potwierdzić ciąże. A zarodek to tak po jakim czasie od owulacji?

Ciaze potwierdzil ci tylko serduszko dobrze bijace bo jesli uderzen jest mniej niz 100 to bardzo zle , powinno byc 140-178

6 tyg Po zaplodnieniu powinno lecznnie musi byc widac pykajace serce , to sprawa indywidualna i zazwyczaj ginko daje znsc ze ciaza obumarla grubo Po 9 tyg ciazy jesli cerca dalej nie ma

Wow chwilunia mnie nie było a wy tyle nadrukowalyscie dzień dobry witam wszystkie nowe mamusie oraz obecne już tu [emoji2]jak się dzisiaj czujemy ja właśnie pije kawusie i zjem szarlotkę[emoji2]

życie cudem jest[emoji1]
Smacznego :) A ja wczoraj stwierdziłam, że nie mam ochoty na kawę (zawsze piłam rozpuszczalną) i od dziś przestawiłam się na inkę :p

Ciaze potwierdzil ci tylko serduszko dobrze bijace bo jesli uderzen jest mniej niz 100 to bardzo zle , powinno byc 140-178

6 tyg Po zaplodnieniu powinno lecznnie musi byc widac pykajace serce , to sprawa indywidualna i zazwyczaj ginko daje znsc ze ciaza obumarla grubo Po 9 tyg ciazy jesli cerca dalej nie ma

Mam nadzieję, że w tym 6 tygodniu i 4 dniu będzie już widać serduszko :)

A tyle się słyszy o objawach w ciąży, o mdłościach i wymiotach a jak widać u nas spokój :p Ciekawe czy tak pozostanie czy jeszcze będziemy wspominać ten bezobjawowy czas z utęsknieniem :-D

Z corka JuZ mialam w 5 tyg , teraz 6 zaczynam a nic hsg Ale prigesteron caky czas idzie do gory wiec pewnie u nas milosci okolo 8 tyg[emoji23][emoji23]

reklama
A tyle się słyszy o objawach w ciąży, o mdłościach i wymiotach a jak widać u nas spokój [emoji14] Ciekawe czy tak pozostanie czy jeszcze będziemy wspominać ten bezobjawowy czas z utęsknieniem :-D
Spokojnie. To dopiero cisza przed burzą

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

Do góry