reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Możesz jeszcze melisę wypić to mnie trochę też rozluźnia . Ja jeszcze nie zeszłam cały czas biorę 3 razy 1
Wyślę jutro męża po melisę [emoji4] dzięki [emoji8]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ja po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynka:) a skoro mam pewnosc to moge juz szalec
1517670860-4e23e657e0bd39f0-aaaaaa.jpeg

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Gratuluje coruni ubranka sluczne typowo dziewczece.
A w którym tygodniu byłaś? Nie każdy chce oceniać płeć bo niektóre kobiety później chodzą po mieście i gadają a ten to mi źle podał płeć :) i przez to ocenianie umiejętności lekarze wolą chyba nie powiedzieć niz źle stwierdzić :)

f2w39n7303c24ozn.png
Dokladnie jest tak jak mowisz, lekarz jak nie ma oewnosci na 100 to nie chxeplci ujawniac. U mnie wstepnie babeczka.....no ale zawsze moze cos wyrosnac.Przekonam sie 1 marca.
Tak bylo u mnie z najmlodszym ze do 30 byl dziewczynka a tu usg w szpitalu i jajka na monitorze.

Dzis mam dzien lenia serio. D przyjechal 3h wczesniej z pracy wzial prochy i spi. Tak go polamalo.
Dzis bedac u rodzicow poruszony byl tat wlasnie plci. I mama mowila ze pewnosc bedzie dopiero po porodzie ,bo pamieta jak z Matim bylo. Tata zas mowil ze imie Nadia mu nie pasuje bo jak tu zdrabniac....ze Nikolka ladniejsze.

Co do witaminy d. To moja lekarka zlecila mi ja brac codziennie,do tego mam acard ,clexane, do jutra mam brac jeszcze 3×furagine,1×wit.c oraz zuravit.

@oliwka_11 a Nadusia nie może być? Na pewno są jakieś zdrobnienia :)

Moje dziecko ma od południa ponad 37, przed chwila 38.2 [emoji849][emoji849] kolezanka z klasy ma grypę... już to widzę oczyma wyobraźni... wszyscy chorzy [emoji849]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@oliwka_11 a Nadusia nie może być? Na pewno są jakieś zdrobnienia :)

Moje dziecko ma od południa ponad 37, przed chwila 38.2 [emoji849][emoji849] kolezanka z klasy ma grypę... już to widzę oczyma wyobraźni... wszyscy chorzy [emoji849]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi sie Nadusia bardzo podoba ,a zapewne bysmy mowili Nadusia,duska,dusia,Nadunia.
Na Oliwke do tej pory mowimy Oli,Olka,Olijander, a jak sie wkurze to Oliwa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry