reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No i nie zaszkodziło, że nie suplementowalas :) czyli nie są tak niezbędne jak nam wmawiaja

f2w39n7303c24ozn.png
Dzieciaki zdrowe, chyba nawet dosyć mądre ☺️ więc nie zaszkodziło ☺️

No i nie zaszkodziło, że nie suplementowalas :) czyli nie są tak niezbędne jak nam wmawiaja

f2w39n7303c24ozn.png

U jednej kobiety nie zaszkodzilo, ze nie stosowala a u drugiej wystapi jakis problem z tego wzgledu :/ i nie wiadomo, chocisz nasze babcie, mamy nie braly tylu lekow, witamin, nie skakaly po stronach internetowych a dzieci zdrowe i porody bez komplikacji. A czym wiecej zamieszania tym wszystkim tym wiecej problemow .

Mam tak samo przez ostatnie 3 dni. Wczoraj aż poszłam do szpitala bo się bałam że to jakieś skurcze. Wszystko pozamykane, szyjka 4,7CM. Synek strasznie rozrabiał aż lekarz się z niego śmiał [emoji4]
Nospa zwiekszona z powrotem do 3x1 a do tego luteina dopochwowa 2x1 i leżymy dalej. Ból od kręgosłupa idzie mi aż na uda ale jakoś trzeba wytrzymać. Jakby nie przeszło to szpital bo więcej przepisać leków nie można. Po cichu liczę że się trochę uspokoi. Do tej pory myślałam że kłują mnie też jajniki ale wczoraj na usg lekarz sprawdził że jajniki są już na wysokości pępka więc to pewnie w pachwinach...

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

O jej to odpoczywajcie mam nadzieję , że przejdzie )

U jednej kobiety nie zaszkodzilo, ze nie stosowala a u drugiej wystapi jakis problem z tego wzgledu :/ i nie wiadomo, chocisz nasze babcie, mamy nie braly tylu lekow, witamin, nie skakaly po stronach internetowych a dzieci zdrowe i porody bez komplikacji. A czym wiecej zamieszania tym wszystkim tym wiecej problemow .
Nigdy nie weźmiesz wszystkiego co zalecaja... Nigdy nie dostarczysz każdej witaminy w takiej ilości co jest zalecane...

f2w39n7303c24ozn.png

Czyli wciskaja nam z każdej strony kolejne rzeczy, które wcale nie są niezbędne :) ja mam w pragnie trochę tych kwasow, ale baaardzo mało patrząc na zalecana dawke

f2w39n7303c24ozn.png
Jeszcze jak z Marysią chodziłam to nie było słychać o tych kwasach to dopiero ostatnio tak się głośno zrobiło, jak z Kacprem w ciąży byłam

Jeszcze jak z Marysią chodziłam to nie było słychać o tych kwasach to dopiero ostatnio tak się głośno zrobiło, jak z Kacprem w ciąży byłam

I Marysia zdrowa:) z kazdym nowym lekiem wiadomosc dla kobiet ciezarnych jak bardzo jest to im potrzebne. To skoro jest to ciezarna idzie i kupuje bo przeciez tak pisze.

reklama
Do góry