reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I mi się tak wydaje... zmniejszyłam do jednej tabletki i po tygodniu takie akcje. Lekarz mówił że to może być przyczyna. Ja też nie jestem w stanie określić do końca czy jest to ból. Może właśnie bardziej takie intensywne ciągnięcie.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Możesz jeszcze melisę wypić to mnie trochę też rozluźnia . Ja jeszcze nie zeszłam cały czas biorę 3 razy 1

reklama
Jak byłam w aptece to kobieta mi powiedziała, że nawet wit. D powinien zalecic lekarz a nie, że kobieta sama sobie kupuje bez konsultacji z lekarzem... I że powinno się zbadać czy ma się niedobór i czy jest potrzeba... Bo niby w ciąży nie powinno się nic brać na własną rękę... Wiec trochę zaczęłam się zastanawiać czy my tu trochę nie przesadzamy z ta suplementacja :) zapytam lekarza w czwartek :)biorę magnez raz na dwa ,Trzy dni... Wolę nie brać codziennie bo już sama zglupialam

f2w39n7303c24ozn.png

Spytaj i daj znac. Bo moj to nawrt o witaminach stwierdzil ze jak chce to moge brac ale najlepiej jak w ciazy nie bierze sie nic. No ale jem malo warzyw itp to troche witamin w kapsulkach na pewno nie zaszkodzi. Do czwartku poczekam z magnezem na wszelki wypadek, chociaz ilu lekarzy tyle opinii..

Spytaj i daj znac. Bo moj to nawrt o witaminach stwierdzil ze jak chce to moge brac ale najlepiej jak w ciazy nie bierze sie nic. No ale jem malo warzyw itp to troche witamin w kapsulkach na pewno nie zaszkodzi. Do czwartku poczekam z magnezem na wszelki wypadek, chociaz ilu lekarzy tyle opinii..
Hm ja witamin nie biorę tylko to co w pregna plus (jod, żelazo, wit D, kwasy DHA, kwas foliowy)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja mam magnez od lekarza

Ja witaminy brałam tylko na początku + kwas foliowy osobno lekarz stwoerdzil ze wyniki mam książkowe jak jem owoce i warzywa to tabletek już nie musze
Jak mnie tak ciągnęło aż wylądowałam u niego to znów mi powiedział ze nospa jest rozkurczowa i działa tylko w przypadku skurczów bądź stawiania się brzucha i przy takich bólach ona noe pomaga i kazał Apap 1 tabletka i ze to ze boli jest nirmalne ponieważ nasze ciało w srodku się rozciąga przesuwa do góry itd
Sama nie wiem bo każdy inaczej gada wiec staram się nie jesc nic chyba zE fakt tk mnie boli ze nie można wytrzymać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja witaminy brałam tylko na początku + kwas foliowy osobno lekarz stwoerdzil ze wyniki mam książkowe jak jem owoce i warzywa to tabletek już nie musze
Jak mnie tak ciągnęło aż wylądowałam u niego to znów mi powiedział ze nospa jest rozkurczowa i działa tylko w przypadku skurczów bądź stawiania się brzucha i przy takich bólach ona noe pomaga i kazał Apap 1 tabletka i ze to ze boli jest nirmalne ponieważ nasze ciało w srodku się rozciąga przesuwa do góry itd
Sama nie wiem bo każdy inaczej gada wiec staram się nie jesc nic chyba zE fakt tk mnie boli ze nie można wytrzymać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jeszcze ani razu nie wzięłam żadnej tabletki... I mam wielką nadzieje, ze nie będzie mnie nic aż tak bolało bym musiała

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry