reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie zauważyłam u siebie to samo od 3 dni, jak podczas owulki, przezroczysta gęsta wydzielina jak białko z jajka, bezzapachowa. Ani mnie nic nie swędzi ani nie szczypie więc chyba to normalne :D
@Marika92 powiedz mi Ty dalej bierzesz prenatal uno czy teraz w 2 trymestrze coś innego? Bo Ty chyba też masz tą mutację MTHFR z tego co pamiętam i właśnie nie wiem czy przerzucić się już na coś innego? Bo w sumie kwas foliowy to już na tym etapie nie jest tak bardzo potrzebny? Chyba że mi się coś powaliło i Ty tego prenatalu uno nie brałaś to sorry :D

U mnie dzisiaj przepiękna pogoda, normalnie jakby połowa marca była, byłam na ponad godzinnym spacerze z kijkami nad morzem, cudownie aż się do domu wracać nie chciało i od razu człowiek inny humor ma jak trochę promieni słońca poczuł na twarzy :D

Powiedzcie mi jak Wam się widzi taka wanienka? Bo mnie wydaje się super :) Link do: Skip Hop Wanienka Wieloryb Moby Niebieski (235465) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Ja miałam taka wkładkę tylko przy zwykłej wanience i jakoś mi nie pasowała i ja wywalilam. Może u Ciebie się sprawdzi? Choć wanienka ladna[emoji4]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Wiesz niektore ciezarowki pala I rodza zdrowe( moje znajome..), z tym ze sadze po co ryzykowac nie

Skad jest pewnosc ze za kilkanascie lat ich dzueci beda okazem zdrowka ... choroby czasem wychodza po latach
Ja jestem tego zdania ze lepiej nie kusic losu. Moja znajoma popalala i pila 1 piwo raz na 2 tyg i dzidzia zdrowa. Ale ja bym sie bala... Nie kazdy ma takie szczescie. A znowu zyc cale zycie z wyrzutami sumienia nie usmiecha mi sie

0d1ysek2w436ny0c.png

Tak z innej beczki, przez cukrzyce i diete( tak mysle) z rozmiaru 46 lub nawet 48 zjechalam na 40 :D nawrt nie wiecie jaka to radosc kupic wszedzie spodnia na swoj zad [emoji38]

7u22gzu3fqrpf7u3.png

Super! Mega wynik! :D

To ladnie jestes porozciagana [emoji13] ostatnio probowalam podniesc noge do gory ( chcialam mezowi pokazac jaka jestem wygimnastykowana) i niestety tego nie przewidzialam ze spodnie pekna... I skonczylam z popisywaniem sie [emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

Bosz :D Przypomniałaś mi jak mój ex na szkole rodzenia ćwiczył ze mną parcie, oddychanie czy co tam innego i też mu poszły spodnie po szwie na całym tyłku :D Całe szczęście spodnie czarne i czarne majtki pod spodem :D :D :D

Właśnie sobie uswiadomilam jaki bedziemy mialy problem z goleniem sie... Bez lusterka nie podchodz! O zgrozo!!

0d1ysek2w436ny0c.png

Ano :) Będą cuda się działy : D

Wiesz niektore ciezarowki pala I rodza zdrowe( moje znajome..), z tym ze sadze po co ryzykowac nie

Skad jest pewnosc ze za kilkanascie lat ich dzueci beda okazem zdrowka ... choroby czasem wychodza po latach
Ja nie lubię stwierdzenia, że ktoś pił lub palił i urodził zdrowe dziecko, bo to że teraz jest zdrowe nie znaczy, że nie ma wpływu na dalsze życie np.problemy z nauką lub jakieś choroby.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Super! Mega wynik! :D

Bosz :D Przypomniałaś mi jak mój ex na szkole rodzenia ćwiczył ze mną parcie, oddychanie czy co tam innego i też mu poszły spodnie po szwie na całym tyłku :D Całe szczęście spodnie czarne i czarne majtki pod spodem :D :D :D

Ano :) Będą cuda się działy : D
Haha to mojemu tak strzelily na naszym slubie przy kaczuchach... Ubaw po pachy [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Do góry