reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Pie****ę, będę chodzi z jedną zrobioną :D

Poki co do zwyklego podcinania wykorzystuje meza [emoji13] na szczescie syry mam duze - rozm 41 to i paznokcie bez problemu sie obcina [emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

Hahahhaha obie mnie ubawiłyście :D

Czyli jak mam 36 to mogę mieć problem z pielęgnacją :-D:-D:-D

reklama
Substancje pomocnicze to nie wiem czy maja takie same, ale to substancja czynna, czyli symeticon niweluje objawy. Wiec powinien ten espumisan dzialac tak samo. Moze faktycznie to sugestia[emoji6] A moze Twojemu dziecku szkodzil jakis skladnik dodatkowy espumisanu, np. smak bananowy i to robilo wrazenie niedzialania.
Ja dawalam chyba po 20kr przed kazdym posilkiem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Może być i tak, że coś mu przeszkadzało. No nie Wiem, mam nadzieję, że ta wiedza już mi się nie przyda, bo przez te kolki myślałam, że mnie wariatkowie zamkną.[emoji23]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Dobra kobiety, to już oficjalne! Mam brzuch taki duży że nie daje rady pomalowac sobie paznokci u stóp :D zabrałam sie za hybryde, to dałam rade tylko nałozyc baze i 1 warstwe na prawą stopę :D Siedziałam na kanapie z ta nogę pociągniętą z kolanem przy brodzie i niestety brzuch juz za bardzo przeszkadza i boli. Pie****ę, będę chodzi z jedną zrobioną :D
Nieźle ;)
Mnie w ogóle nie przeszkadza, ale jak robię coś z paznokciami u stóp, to nie daje kolana do piersi, tylko w bok, więc brzuch w żaden sposób nie przeszkadza, nawet gdyby był 3x taki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzieki Ola. Moze to od ruchu.. Tu zakupy , tu do pracy czy na spacer. Moja tez gesta ( jakbym ciagle owulacje miala ) :huh:
Właśnie zauważyłam u siebie to samo od 3 dni, jak podczas owulki, przezroczysta gęsta wydzielina jak białko z jajka, bezzapachowa. Ani mnie nic nie swędzi ani nie szczypie więc chyba to normalne :D
@Marika92 powiedz mi Ty dalej bierzesz prenatal uno czy teraz w 2 trymestrze coś innego? Bo Ty chyba też masz tą mutację MTHFR z tego co pamiętam i właśnie nie wiem czy przerzucić się już na coś innego? Bo w sumie kwas foliowy to już na tym etapie nie jest tak bardzo potrzebny? Chyba że mi się coś powaliło i Ty tego prenatalu uno nie brałaś to sorry :D

U mnie dzisiaj przepiękna pogoda, normalnie jakby połowa marca była, byłam na ponad godzinnym spacerze z kijkami nad morzem, cudownie aż się do domu wracać nie chciało i od razu człowiek inny humor ma jak trochę promieni słońca poczuł na twarzy :D

Powiedzcie mi jak Wam się widzi taka wanienka? Bo mnie wydaje się super :) Link do: Skip Hop Wanienka Wieloryb Moby Niebieski (235465) - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nieźle ;)
Mnie w ogóle nie przeszkadza, ale jak robię coś z paznokciami u stóp, to nie daje kolana do piersi, tylko w bok, więc brzuch w żaden sposób nie przeszkadza, nawet gdyby był 3x taki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To ladnie jestes porozciagana [emoji13] ostatnio probowalam podniesc noge do gory ( chcialam mezowi pokazac jaka jestem wygimnastykowana) i niestety tego nie przewidzialam ze spodnie pekna... I skonczylam z popisywaniem sie [emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

Dobra kobiety, to już oficjalne! Mam brzuch taki duży że nie daje rady pomalowac sobie paznokci u stóp :D zabrałam sie za hybryde, to dałam rade tylko nałozyc baze i 1 warstwe na prawą stopę :D Siedziałam na kanapie z ta nogę pociągniętą z kolanem przy brodzie i niestety brzuch juz za bardzo przeszkadza i boli. Pie****ę, będę chodzi z jedną zrobioną :D
Haha... niech facet maluje[emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Właśnie sobie uswiadomilam jaki bedziemy mialy problem z goleniem sie... Bez lusterka nie podchodz! O zgrozo!!

0d1ysek2w436ny0c.png

Do góry