reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pie****ę, będę chodzi z jedną zrobioną :D

Poki co do zwyklego podcinania wykorzystuje meza [emoji13] na szczescie syry mam duze - rozm 41 to i paznokcie bez problemu sie obcina [emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

Hahahhaha obie mnie ubawiłyście :D

Czyli jak mam 36 to mogę mieć problem z pielęgnacją :-D:-D:-D

reklama
Substancje pomocnicze to nie wiem czy maja takie same, ale to substancja czynna, czyli symeticon niweluje objawy. Wiec powinien ten espumisan dzialac tak samo. Moze faktycznie to sugestia[emoji6] A moze Twojemu dziecku szkodzil jakis skladnik dodatkowy espumisanu, np. smak bananowy i to robilo wrazenie niedzialania.
Ja dawalam chyba po 20kr przed kazdym posilkiem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Może być i tak, że coś mu przeszkadzało. No nie Wiem, mam nadzieję, że ta wiedza już mi się nie przyda, bo przez te kolki myślałam, że mnie wariatkowie zamkną.[emoji23]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Dobra kobiety, to już oficjalne! Mam brzuch taki duży że nie daje rady pomalowac sobie paznokci u stóp :D zabrałam sie za hybryde, to dałam rade tylko nałozyc baze i 1 warstwe na prawą stopę :D Siedziałam na kanapie z ta nogę pociągniętą z kolanem przy brodzie i niestety brzuch juz za bardzo przeszkadza i boli. Pie****ę, będę chodzi z jedną zrobioną :D
Nieźle ;)
Mnie w ogóle nie przeszkadza, ale jak robię coś z paznokciami u stóp, to nie daje kolana do piersi, tylko w bok, więc brzuch w żaden sposób nie przeszkadza, nawet gdyby był 3x taki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzieki Ola. Moze to od ruchu.. Tu zakupy , tu do pracy czy na spacer. Moja tez gesta ( jakbym ciagle owulacje miala ) :huh:
Właśnie zauważyłam u siebie to samo od 3 dni, jak podczas owulki, przezroczysta gęsta wydzielina jak białko z jajka, bezzapachowa. Ani mnie nic nie swędzi ani nie szczypie więc chyba to normalne :D
@Marika92 powiedz mi Ty dalej bierzesz prenatal uno czy teraz w 2 trymestrze coś innego? Bo Ty chyba też masz tą mutację MTHFR z tego co pamiętam i właśnie nie wiem czy przerzucić się już na coś innego? Bo w sumie kwas foliowy to już na tym etapie nie jest tak bardzo potrzebny? Chyba że mi się coś powaliło i Ty tego prenatalu uno nie brałaś to sorry :D

U mnie dzisiaj przepiękna pogoda, normalnie jakby połowa marca była, byłam na ponad godzinnym spacerze z kijkami nad morzem, cudownie aż się do domu wracać nie chciało i od razu człowiek inny humor ma jak trochę promieni słońca poczuł na twarzy :D

Powiedzcie mi jak Wam się widzi taka wanienka? Bo mnie wydaje się super :) Link do: Skip Hop Wanienka Wieloryb Moby Niebieski (235465) - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nieźle ;)
Mnie w ogóle nie przeszkadza, ale jak robię coś z paznokciami u stóp, to nie daje kolana do piersi, tylko w bok, więc brzuch w żaden sposób nie przeszkadza, nawet gdyby był 3x taki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To ladnie jestes porozciagana [emoji13] ostatnio probowalam podniesc noge do gory ( chcialam mezowi pokazac jaka jestem wygimnastykowana) i niestety tego nie przewidzialam ze spodnie pekna... I skonczylam z popisywaniem sie [emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

Dobra kobiety, to już oficjalne! Mam brzuch taki duży że nie daje rady pomalowac sobie paznokci u stóp :D zabrałam sie za hybryde, to dałam rade tylko nałozyc baze i 1 warstwe na prawą stopę :D Siedziałam na kanapie z ta nogę pociągniętą z kolanem przy brodzie i niestety brzuch juz za bardzo przeszkadza i boli. Pie****ę, będę chodzi z jedną zrobioną :D
Haha... niech facet maluje[emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Właśnie sobie uswiadomilam jaki bedziemy mialy problem z goleniem sie... Bez lusterka nie podchodz! O zgrozo!!

0d1ysek2w436ny0c.png

Do góry