Margana
Fanka BB :)
Nie, ja jeszcze nie znam plci. Cos zle zrozumialas[emoji6]To cudownie kolrjna dziewczynka [emoji7]
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ja jeszcze nie znam plci. Cos zle zrozumialas[emoji6]To cudownie kolrjna dziewczynka [emoji7]
Sliczna!
My mamy taka[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Nie, ja jeszcze nie znam plci. Cos zle zrozumialas[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Ach nie ma nic piękniejszego od możliwości popatrzenia na naszego Szkrabika w brzuszku [emoji16] ja idę w następny czwartek i już się nie mogę doczekać [emoji16][emoji16]Moje drugie szczescie macha do mnie raczka[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
O tak, mi sie tak zdarza z tymi postami. Tylko nie wracam sie, a widze, ze ktos cytowal cos czego nie przeczytalam.Bardzo ładne te pokoiki :-) Czyste i nieprzeładowane.
Wróciłam kilka stron i znalazłam link do lampki, dzięki.
Też tak macie dziewczyny, że po przeczytaniu postów i powrocie do poprzednich stron okazuje się, że znajdujecie kilka, których wcześniej nie było?
No juz doczytalam[emoji6]Ten z pępka... Już wiem, że źle napisałam z tym miesiącem