reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

1517426198-931573d477305df3-aaaaaa.png
takie też są fajne , ale cena wyższa i nie wiadomo co to za tworzywo sztuczne :) bo wiadomo jak z ta chibszczyzna jest

f2w39n7303c24ozn.png
Takiego króliczka ma moja cora. Włączanie na dotyk, 3 regulacje jasnosci, ma rok i póki co bardzo sobie chwalimy :)

reklama
1517426497-56a7676140068902-aaaaaa.png
1517426520-9ae335fb6caec951-aaaaaa.png
1517426541-c56c2f3731649945-aaaaaa.png
prosze :) to moje ulubione :) a to może chodziło p to, że później się jeszcze goi albo ja mam w głowie 3mce a było napisane tygodnie :) ale ten płytkowy ponoć tak "nie oszukuje" niepotrzebnie

f2w39n7303c24ozn.png
Bardzo ładne te pokoiki :-) Czyste i nieprzeładowane.
Wróciłam kilka stron i znalazłam link do lampki, dzięki.

Też tak macie dziewczyny, że po przeczytaniu postów i powrocie do poprzednich stron okazuje się, że znajdujecie kilka, których wcześniej nie było?

Właśnie ja mam ten płytowy monitor oddechu i właśnie dobrze mówicie jeśli już mam to z niego skorzystam tym bardziej ze ciaza będzie wcześniej rozwiązywana przez cc. Zastanawiałam się bo słyszałam że czasem jak dziecko się przesunie czy coś to może piszczec

Bardzo ładne te pokoiki :-) Czyste i nieprzeładowane.
Wróciłam kilka stron i znalazłam link do lampki, dzięki.

Też tak macie dziewczyny, że po przeczytaniu postów i powrocie do poprzednich stron okazuje się, że znajdujecie kilka, których wcześniej nie było?
Ja jak odpisuje podczas przewijania i dojdę już do końca to widzę same swoje odpowiedzi i muszę wyjść z apki i wejść jeszcze raz i wtedy się aktualizuja ostatnie wiadomości :)

f2w39n7303c24ozn.png

Właśnie ja mam ten płytowy monitor oddechu i właśnie dobrze mówicie jeśli już mam to z niego skorzystam tym bardziej ze ciaza będzie wcześniej rozwiązywana przez cc. Zastanawiałam się bo słyszałam że czasem jak dziecko się przesunie czy coś to może piszczec

Albo jak dziecko oddycha nie rownomiernie, wtedy zapiszczy i dobrze bo wtedy sie przebudzi i oddycha dobrze.

Pilnowałam czasem dzieci siostry i nigdy się nie zdazylo z takiego powodu :)siostrzenica miała czasami krótkie 10s bezdechy i biegłam na górę po schodach i zanim dobieglam przestawalo piszczeć , ale zawsze dla pewności wchodziłam do pokoju się upewnić , że klatka się rusza

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
@Marika92 ja mam rogala z motherhood. Najpierw spalam z nia, później służyła jako poduszka do karmienia. Teraz leży między lozeczkiem i naszym łóżkiem, żeby Młody nie wpadł. Nic się z nią nie dzieje.
@klaudiaa975 ja mam monitor oddechu, ale mało używany, bo syn szybko wskoczył do naszego łóżka. Może teraz będzie częściej wykorzystywany.

@Margana @mallutka gratulacje wizyt[emoji1]
@szczęśliwaciezarna fajna ta lampka.

Ja wyprawki praktycznie nie planuje, bo ma wszystko po synu. Jedynie artykuly higieniczne do porodu i dla maluszka. W tej ciąży pozwolę sobie na fanaberie, na które szkoda było mi kasy w pierwszej ciąży[emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Do góry