reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ehh czy sa jakieś tabletki na sen dla kobiet w ciazy?? Kolejna noc nieprzespana. I znowu od 4 do 7 meczarnia...

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Ja też, piję zwykła rozpuszczalną z płaskiej łyżeczki, pół kubka kawy, reszta mleka. Moja gin się śmiała że spokojnie kawę dla dobrego samopoczucia wybić trzeba:D Więc się stosuje:D
Też zawsze piłam rozpuszczalną z mlekiem ale jakoś mnie odrzuciło, ale myślę, że małymi kroczkami może znowu zacznę pić :p Szczególnie że Agnieszka mnie skusiła tym mlekiem kokosowym :D

Też zawsze piłam rozpuszczalną z mlekiem ale jakoś mnie odrzuciło, ale myślę, że małymi kroczkami może znowu zacznę pić [emoji14] Szczególnie że Agnieszka mnie skusiła tym mlekiem kokosowym :D
Ja do dzisiaj pije parzona [emoji13] co prawda slaba ale musze bo juz tak sie nauczylam. Przed ciążą piłam 2 mocne dziennie + kilka rozpuszczalnych [emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

Link do: 170 cm CIĄŻOWY ROGAL DO SPANIA KARMIENIA TYP I W17 Jak myslicie taka moze byc ? ja ostatnio tez zrobilam sobie kawe rozpuszczalna ale pozniej mnie po niej meczylo :(
O jaka tania!! Ja tez szukam. Musze zamowic poki co zrobilam sobie rulon z letniej kołdry tylko za dluga jest i zbyt duzo miejsca zajmuje [emoji13] dzisiaj uslyszalam od meza ze albo on albo ta koldra [emoji13] bo juz prawie na podłodze spal a lozka 180 cm wiec spore [emoji2][emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Do góry