my w sierpniu mamy 10 rocznice ,mirze chrzest sie wtedy tez udaJa też mam 8 lat w kwietniu
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Słyszałam to od kilku położnych. Tak na zdrowy rozum, to po kilku godzinach nie masz alkoholu już we krwi. W ciąży nawet na łyk alkoholu bym się nie zdecydowała. Ale pewnie, będziesz spokojniejsza[emoji4]Wo zesz pierwsze slysze huh
Jednak nie sprobuje za bardzo panikuje ze % pojda do mozgu dzuecka , zle bym zyla z tym
Obejde bez % potem bede pijana ... kiedys.. to dopiero ta lampka wina bedzie smakowac [emoji23][emoji23]
G
gosc12
Gość
My w walentyki 4 rocznica to moze i ja poszukam takirgo truskawkowego bezalkoholowego winkaza mna chodzi winko musze na walentynki zakupic bezalkocholowe
Nonkatoja
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tez najpierw wykarmie ( o ile wgl bedzie mi dane ) a pozniej mozna zaszalec, jak dziadkowie zabiora wnuczka/e na jeden wieczor ale nie wyobrazam sobie kaca po tym winie
Ahhhhh slowo kac kiedy to bylo no te dwa lata temu ...
tylko ze ja kac to spie do 16:00 , wiec kac obecnie juz mi nie bedzie znany ... wypije z glowa kiedys , ta lampka wina ok upije sie zdrowo bedzie szumiec mi ale nie sadze ze bede miec kaca rano )
Ja też. Albo poprostu ściągnęłam na tyle dużo mleka by starczyło na. Kolejne karmienia i wypiłam sobie pół somersbyJa przy kp, jak wiedziałam, że nie będę długo karmić to wypiłem lampkę wina. No ale zdarzyło mi się to raptem 2 razy.
@JustMe55 a są takie????? Nie widziałam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jest, jest, nie wszędzie ale może będzie więcej bliżej wiosny. Tego szukaj:
@_agnieszka_, daj chłopakowi spokój, w końcu to on musiał ogarnąć tą sytuację w tą paskudną pogodę.. Dostał wystarczającą nauczkę
Szwagierka mi mowila zeby lepiej noe jesc winogrona w ciazy bo podobno wplywa na wady serduszka i dziecka. Tak jej lekarz powiedział
Serio?? Nigdy nie słyszałam o winogronach. Muszę zapytać lekarza...
Załączniki
Margana
O kurcze.... współczuję... Mam nadzieję że ty nie złapiesz i że młoda ogarnie sie przed wyjazdem!
Kurcze, ja wlasnie doszlam do siebie po chorobie[emoji53] I chyba zaczyna mnie bolec glowa i krwcic w nosie[emoji20] A crp ze wczoraj to 12. Chyba sie zalamiem[emoji20]
Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Mnie nie bola to moze corka w srodku jak u Ciebie
Ahhhh to mit cos ty na zarty pisze
Moja siora dwie rozne ciaze i dwie cory
reklama
Wronka199
Tez nie słyszałam. Dowiedzialam sie od Szwagierki. Przed chwilą sprawdzilam w necie i sa artykuły na ten temat jeden wkleilamJest, jest, nie wszędzie ale może będzie więcej bliżej wiosny. Tego szukaj:
Zobacz załącznik 837457
@_agnieszka_, daj chłopakowi spokój, w końcu to on musiał ogarnąć tą sytuację w tą paskudną pogodę.. Dostał wystarczającą nauczkę
Serio?? Nigdy nie słyszałam o winogronach. Muszę zapytać lekarza...
Podziel się: