reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też mam 8 lat w kwietniu :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
my w sierpniu mamy 10 rocznice ,mirze chrzest sie wtedy tez uda

reklama
Wo zesz pierwsze slysze huh

Jednak nie sprobuje za bardzo panikuje ze % pojda do mozgu dzuecka , zle bym zyla z tym
Obejde bez % potem bede pijana ... kiedys.. to dopiero ta lampka wina bedzie smakowac [emoji23][emoji23]
Słyszałam to od kilku położnych. Tak na zdrowy rozum, to po kilku godzinach nie masz alkoholu już we krwi. W ciąży nawet na łyk alkoholu bym się nie zdecydowała. Ale pewnie, będziesz spokojniejsza[emoji4]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Tez najpierw wykarmie ( o ile wgl bedzie mi dane ) a pozniej mozna zaszalec, jak dziadkowie zabiora wnuczka/e na jeden wieczor :D ale nie wyobrazam sobie kaca po tym winie :o

Ahhhhh slowo kac kiedy to bylo no te dwa lata temu ...
tylko ze ja kac to spie do 16:00 , wiec kac obecnie juz mi nie bedzie znany ... wypije z glowa kiedys ;), ta lampka wina ok upije sie zdrowo bedzie szumiec mi ale nie sadze ze bede miec kaca rano ;))

@JustMe55 a są takie????? Nie widziałam :(

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jest, jest, nie wszędzie ale może będzie więcej bliżej wiosny. Tego szukaj:

15443.jpeg

@_agnieszka_, daj chłopakowi spokój, w końcu to on musiał ogarnąć tą sytuację w tą paskudną pogodę.. :) Dostał wystarczającą nauczkę ;)

Szwagierka mi mowila zeby lepiej noe jesc winogrona w ciazy bo podobno wplywa na wady serduszka i dziecka. Tak jej lekarz powiedział

0d1ysek27fwlna7d.png

Serio?? :confused: Nigdy nie słyszałam o winogronach. Muszę zapytać lekarza...

Załączniki

• 15443.jpeg
    15443.jpeg
    7,8 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Jest, jest, nie wszędzie ale może będzie więcej bliżej wiosny. Tego szukaj:

Zobacz załącznik 837457

@_agnieszka_, daj chłopakowi spokój, w końcu to on musiał ogarnąć tą sytuację w tą paskudną pogodę.. :) Dostał wystarczającą nauczkę ;)

Serio?? :confused: Nigdy nie słyszałam o winogronach. Muszę zapytać lekarza...
Tez nie słyszałam. Dowiedzialam sie od Szwagierki. Przed chwilą sprawdzilam w necie i sa artykuły na ten temat jeden wkleilam

0d1ysek27fwlna7d.png

Do góry