reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja kilka razy w czasie KP piłam wino- potem odciągałam pokarm i młody dostawał mój pokarm z butli (oczywiście nie ten odciągniety po piciu :D ) Zdarzyło się tak przy wyjątkowych okazjach, ale strasznie dużo z tym zachodu mówiąc szczerze...
Właśnie dlatego tak rzadko mi się to zdarzało. [emoji12]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Bo przynajmniej bym widziala roznice ;) a mam male, chcialabym troche miec tego biustu ;) przynajmniej w ciazy :D

Podobno jak sie po wypiciu alkoholu odczeka kilka godzin, odciagnir mleko to juz pozniej mozna nakarmic normalnie.

Woh to lepiej nie czuc tego bolu
Przy corce nie bolaly moxe pod koniec tylko a ta to calkiem inna ciaza hmmm dlateho ze chlopak hmmm nie wierze

Wo zesz pierwsze slysze huh

Jednak nie sprobuje za bardzo panikuje ze % pojda do mozgu dzuecka , zle bym zyla z tym
Obejde bez % potem bede pijana ... kiedys.. to dopiero ta lampka wina bedzie smakowac [emoji23][emoji23]

Tez najpierw wykarmie ( o ile wgl bedzie mi dane ) a pozniej mozna zaszalec, jak dziadkowie zabiora wnuczka/e na jeden wieczor :D ale nie wyobrazam sobie kaca po tym winie :o

Ja chodziłam na monitoring więc ginekolog obserwował moje cykle [emoji16] ja miałam zawsze owulacje, ale endometrium kiepskie więc dostałam estradiol i przez to cuda były z owulacja [emoji16] i go odstawiłam w tym cyklu, w którym zaszlam ( gdy już lekarz zwatpil, że owulacja będzie) czytałam o tym, że są kobiety, które mają owulacje w trakcie miesiączki [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Tylko ze ja 5 lat nigdy nie mialam testu ovulki pozytywne hihihu wiec zglupialam 24/10
Mowie ci szok jak dla ciebie i nie znamy wytlumacxenia .....

reklama
Do góry