reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja w dzien pozytywnego testu[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja mialam chyba jakies przeczucie, ze bedr w ciazy :D zachcialo mi sie rzucic i rzucilam :D a dzisiaj w nocy snilo mi sie ze wypalilam pol paczki, obudzilam sie z przerazeniem czy ja to zrobilam na prawde :o:D

reklama
Ja mialam chyba jakies przeczucie, ze bedr w ciazy :D zachcialo mi sie rzucic i rzucilam :D a dzisiaj w nocy snilo mi sie ze wypalilam pol paczki, obudzilam sie z przerazeniem czy ja to zrobilam na prawde :o:D
Haha juz widze to przerazenie [emoji13] to masz silna wole. Ja rzucalam chyba z 10 razy... Chodzilam na prądy bralam tabletki az w koncu mysl o dziecku + desmoxan zrobily swoje i 23 stycznia minal rok [emoji13]

0d1ysek27fwlna7d.png

O prosze o jak sobie radzisz?? Ja co prawda juz rok nie pale specjalnie rzucilam zeby sie nie meczyc w ciazy. I ciekawi mnie czy można wytrzymac

0d1ysek27fwlna7d.png

No ja planowalam rzucic, lubilam ale szkoda mi bylo pieniedzy przedewszystkim. Kupilam desmoxan i po paru dniach juz palilam po 1/2 ale tylko z przyzwyczajenia, nie ciagnelo mnie. W polowie opakowania juz nie palilam, wtedy wypadal okres ktory sie nie pojawil :) wiec odstawilam tabletki a do papierosow juz nie ciagnelo dawno.
Chociaz nie powiem, jeszcze czasem pomysle o papierosie :) siasc na swiezym powietrzu, w cieply dzien i sobie zapalic :)

Haha juz widze to przerazenie [emoji13] to masz silna wole. Ja rzucalam chyba z 10 razy... Chodzilam na prądy bralam tabletki az w koncu mysl o dziecku + desmoxan zrobily swoje i 23 stycznia minal rok [emoji13]

0d1ysek27fwlna7d.png
Ja bez desmoxanu bym nie dala rady, no chyba ze tylko dla dziecka. Bo tez probowalam wiele razy wczesniej i sie nie udalo.

No ja planowalam rzucic, lubilam ale szkoda mi bylo pieniedzy przedewszystkim. Kupilam desmoxan i po paru dniach juz palilam po 1/2 ale tylko z przyzwyczajenia, nie ciagnelo mnie. W polowie opakowania juz nie palilam, wtedy wypadal okres ktory sie nie pojawil :) wiec odstawilam tabletki a do papierosow juz nie ciagnelo dawno.
Chociaz nie powiem, jeszcze czasem pomysle o papierosie :) siasc na swiezym powietrzu, w cieply dzien i sobie zapalic :)
No wlasnie szkoda kasy i zdrowia. Chociaż ja uwielbialam palic... Zawsze jak cos mialam zrobic wiedziałam ze później sobie zapale wiec i czaw szybciej lecial tak samo w pracy. Co 2h fajka [emoji13] no ale teraz mi tego nie brakuje chociaz czasami z nudow bym zapalila ale lepiej juz nie zaczynac.

0d1ysek27fwlna7d.png

reklama
Mloda ucho boli[emoji22] Jutro zamiast sie wreszcie wyspac bede latac do lekarza. I jeszvze mam wrazenie, ze mnie cos bierze. Plakac mi sie chce[emoji22]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry