reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Obejrzyjcie sobie kabaret moralnego nie pokoju jak gość wybiera imię dla dziecka:) :) ja tak myślę o tym powoli ale nie znam płci więc póki co tylko rzucamy propozycje.
Zaczal mi się stres przed wizytowy. Jutro o 13.40. Ech...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia! Ja o 17.00[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mój mąż przeszedł dzisiaj sam siebie... Za chwilę przyjedzie, i zastanawiam się, czy zamordować od razu, czy nawet mordowanie nie ma sensu....
Pojechał na budowę, ale że myślał nie wiadomo o czym, to minął stację, nie zatankował, utknął w drodze do domu, czekał aż teść poratuje go benzyną....
Ja pier.... Facet jeździ od 20lat, od kilkunastu robi po kilka tys. km. miesięcznie, i zapomina zatankować... No żesz.... [emoji35]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Po porodzie to kp chyba chcesz? I zero %[emoji14]
Chyba ze brak mleka to mozna tylko ze to zmeczenie trzeva uwazac co by sue w wannie z przy lampce nie zasnelo[emoji13]
Ja alkoholu nie spozylam od 2016 czerwca[emoji23]wtedy zaszlam w ciaze potem 9 msvy ciaza potem 8 mscy kp teraz ciaza[emoji16]i zas potem kp jesli bedzie wiec zero %[emoji23]
No tak, chodzilo mi, ze po przestaniu karmienia :) ohoho. To pozniej pol piwa i padniesz pijana :p

Znajoma prawniczka.. Krzysztofa :baffled:

Świetne połączenie! :)

Oooo tą przeniczną to też lubię :tak: Widzialaś jakbłkową? Będzie fajna na wiosnę i grille :)

Napisałam że prawie :) To jakiś mega konserwatywny odłam, dla mnie naprawdę hardkorowi...

O kurcze.... współczuję... Mam nadzieję że ty nie złapiesz i że młoda ogarnie sie przed wyjazdem!

Czemu wariatki? Będziesz się ludźmi w sklepie przejmować? ;) Wykorzystaj dopóki ten brzuszek mały,to nie zauważą! :D

O wow... musisz mieć niezły żołądek jak daje radę takim mixom :D

....ja mam przed sobą kiść winogron... ciekawe czy mój żołądek ogarnie to na noc...:confused::confused::confused:

Kuzynka mi mowila ze religia ( musze poczytac wiecej )
Ale bardzo sympatyczni ludzie mowi nie ufoludzy , pomocni

Ja kilka razy w czasie KP piłam wino- potem odciągałam pokarm i młody dostawał mój pokarm z butli (oczywiście nie ten odciągniety po piciu :D ) Zdarzyło się tak przy wyjątkowych okazjach, ale strasznie dużo z tym zachodu mówiąc szczerze...

reklama
Do góry