reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja pani onkolog ma na imię Albertyna. Raz miałam styczność z "Marszalem". Tak, w dowodzie miał wpisane imię "Marszal". Mówi, że rodzice dużą krzywdę mu tym zrobili, ale przynajmniej łatwo zapamietać :D

Znajoma prawniczka.. Krzysztofa :baffled:

MAmy podobny gust. Wklejam zdjecia podłogi w naszej kuchni i jednej ze ścian w łazience(tylko jedna ściana jest wyłożona tymi płytkami)

Świetne połączenie! :)

na zdrowie mamusie :)

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Oooo tą przeniczną to też lubię :tak: Widzialaś jakbłkową? Będzie fajna na wiosnę i grille :)

Jaka sekta? Wiec kuzynki kolexankka jest z sekty?
Tez mialam pania do pomocy ale lepi sie czuje i podzuekowalam[emoji23]
Moxe jak pojdziesz na macuerzynski bedzie wiecej czasu....

Napisałam że prawie :) To jakiś mega konserwatywny odłam, dla mnie naprawdę hardkorowi...

Dziewczyny nie wiem czy Was nadrobie. Pozno wrocilismy do domu, troche bylo do ogarniecia i dopiero teraz zasiadlam.

Mloda sie jednak rozchorowala. Katar, kaszel, na wieczoe stan podgoraczkowy[emoji20] Mam nadzieje, ze jej sie polepszy do piatku, bo troche kiepsko bedzie jechac[emoji53]

A jutro wizyta i kolejny stres.

Ide sprobowac Was nadrobic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O kurcze.... współczuję... Mam nadzieję że ty nie złapiesz i że młoda ogarnie sie przed wyjazdem!

A ja raczej nie bede robila z siebie wariatki i z brzuchem stojac w sklepie przed lodowka z alkoholem czytala etykiety na butelkach z piwem :D odbije sobie jak po porodzie, z lampką wina w wannie :) tak mi sie marzy :)

Czemu wariatki? Będziesz się ludźmi w sklepie przejmować? ;) Wykorzystaj dopóki ten brzuszek mały,to nie zauważą! :D

Właśnie zjadłam kilka śliwek :D nie wiem czy to dobry pomysł na nic ale "patrzyły" na mnie i ewidentnie mówiły że mam je zjeść :D pyszne i kwaśne
Zjadłabym jeszcze ogórka kiszonego mmmm

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

O wow... musisz mieć niezły żołądek jak daje radę takim mixom :D

....ja mam przed sobą kiść winogron... ciekawe czy mój żołądek ogarnie to na noc...:confused::confused::confused:

reklama
Haha no ja tak samo [emoji16] okresu nie było i nie było myślę sobie nie no bo zaczynam się schiziwac zrobię test by nie mieć w głowie nadziei, że się udało... Będę miała czarno na białym, że nie jestem... A tu po 5 sekundach była już druga krecha [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja sprawdxalam testy ovulacyjne akurat dla jaj bo i tak nie byly pozytywne przez caly msc , gralam glupa z kalendarzykiem I wiem ze ostatni okres 23/9 a 10/10 ovulka i calusy I to wyedy zaszlam ;)ale np testy ovulki mowily nehatyw zawsze

Wiec 23/10 robie test ovulki moze akurat dzuen okresu mi wyjdzie pozytyw se myslalam , patrze a tu dwie piekne krechy ovulacyjne
Od raxu sie skapnelam ze cos nie halo
Bo pozytywu ovulki z testow nigdy nie bylo a nagle 23/10 dzuen okresu I dwie kreski
24/10 test ciazowy pokazal 2/3 tyg ciaza[emoji1]za tydz poszlam do ginko i bylo 5+5 tc pecherzyk a 7+4 serduszko bilo ;)no i tak historia franusia sie zaczela

reklama
Mój syn też z nami śpi. [emoji12]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Wygoda jesli karmisz kp
Potem nagle takie przyzwyczajenie ze ci szkoda ale wiem ze to ze spi z nami to nie powod ze bedzie problem bo osibno tez spi bez placzu bo sprawdzilam , dlateho zostawilam lozko z nami , teraz zabkuje wciaz tuli chce I mleko czasem co 2 h w nocy
Lazic mi sie nie chce

Do góry