reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas tez nie ma porozumienia w kwestii imienia, cieżko cos wybrać bo nam obojgu podobaja sie inne imiona:confused: tak jak u @Karrrina kazdy z nas z innego kraju a mieszkamy w UK.
Może jak poznamy płeć bedzie łatwiej.

reklama
Ja chce kupić male dostawne do łóżka ok 250 zl kosztuje wiec noe jest zle. A dziecko zawsze pod reka

0d1ysek27fwlna7d.png

Kaya mi się podoba :tak: U nas też będzie jakieś imię uniwersalne w obu krajach.. Narazie Massimilliano- Max jest na prowadzeniu. Podoba mi się ostatnio jeszcze Federico-Fryderyk albo Antonio- Antek. Niestety moje dziecko KATEGORYCZNIE nie zgadza się na cokolwiek innego niż max i uważa że ma prawo, bo on jako jedyny WIEDZIAŁ że będzie chłopiec- więc daje mu to prawo wyboru! O! Taka logika! :D

Mnie brzuch swędzi :/ Mam nadzieję że oznacza to że moje giga boobs narazie się wstrzymały ze wzrostem ;)
Kolezanka mi mowila ze jak brzuch swedzi w ciazy tzn ze rozstępy sie robia

0d1ysek27fwlna7d.png

reklama
Do góry