reklama
G
gosc12
Gość
A ja chyba za chwilę pójdę się zdrzemnąć własnie Bo cos zaczyna mnie mulić w głowie. Dziewczyny czy Wy też macie problem ze swędzeniem piersi? Moje rosną w takim tempie, że naprawdę okropnie swędzi. Nie wiem jak sobie poradzic z brodawkami bo też swędzą ale po nich sie niepodrapię bo bolą i nawet troszke siary już sie pojawia
Mnie rzadko swedza, najgorzej jak zdarzy sir to na spacerze, dostan sir pod stanik, kilka warstw ubran, kurtke i szalik
Posmaruj oliwka, jak mnie brzuch swedzial to pomoglo
martina86
Fanka BB :)
Te znam ale mnie nie przekonuja bo np Julia - Julka - Julcia. Ladnie brzmi
Prosiłaś o inne zdrobnienia poza "Ala", więc napisałam, jakie znam.
G
gosc12
Gość
u mnie stało juz 3 dni w lodówce, bo jak zobaczyłam w sklepie to wiedziałam że mam na nie ochotę, ale jak dojechałam do domu to sobie przypomniałam, że przecież będzie mi po nim mega nie dobrze Ale jest zaskakująco dobrze, nie będę się przytulać do kibelka
Ale mi narobilas ochoty musze chyba isc do sklepu
Moze niechec do mlecznych Ci juz przechodzi
G
gosc12
Gość
Dziewczyny to was czeka przy córkach [emoji173]️
Moja dziś imprezuje z koleżankami 8 lat
Jak ladnie sama bym tam zasiadls przy tym torcie 100latek dla małej ;-*
Veraska
Nic nie szkodzi. ;-)A z tego co słyszałam u mnie w jednym kościele pozwalają ... No chyba, że ktoś mówiąc mi pomylił chrzestnych że świadkami
Oczywiście, że nie musi być z rodziny. Byle wierzący i np u nas jest tak że muszą chrzestni przynieść ze swojej parafii zaświadczenie że mogą być chrzestnymi. To na podstawie ksiąg parafialnych wypisuja.A musi byc ktos z rodziny? Ja jestem tego zdania ze lepiej wziac przyjaciolke niz dalsza kuzynke. W sumie tak tez robimy. Bedzie siostra meza i nasz przyjaciel
Wronka199
Ost miesiaczka kiedy? 11.10?A Ty jesteś identycznie jak ja teraz patrzę 15+6[emoji5]️
reklama
Wronka199
Chyba wszedzie tak jest u mnie tez wymagają zaswiadczenNic nie szkodzi. ;-)
Oczywiście, że nie musi być z rodziny. Byle wierzący i np u nas jest tak że muszą chrzestni przynieść ze swojej parafii zaświadczenie że mogą być chrzestnymi. To na podstawie ksiąg parafialnych wypisuja.
Podziel się: