reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 ja raz próbowałam w udo... Bleee jakoś miałam wrażenie jakbym się nie mogła w ogóle wbić albo wbijała się w coś wielowarstwowego i czuła jak igła przechodzi stopniowo... I powiedziałam nie

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A w ulotce jest, ze w udo tez mozna? Bo to podskornie sie robi to w udo nie bardzo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Tez właśnie slyszalam ze w udo i w ramię jeszcze można ale w szpitalu pielęgniarka mnie pytała tylko o ramię albo brzuch wybrałam ramię i tez było okropnie siniak na pół reki musze jakoś z tym brzuchem wytrzymać bo w udo zdecydowanie nie auc juz mnie boli :D

Tez właśnie slyszalam ze w udo i w ramię jeszcze można ale w szpitalu pielęgniarka mnie pytała tylko o ramię albo brzuch wybrałam ramię i tez było okropnie siniak na pół reki musze jakoś z tym brzuchem wytrzymać bo w udo zdecydowanie nie auc juz mnie boli :D
No bo zastrzyki podskorne robi sie w brzuch lub ramie. Na udzie ciezko jest zlapac fald skory bez miesnia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Boooże co za mózg.. :D
Weszlam z nudow na forum ciazy blizniaczej. Przeczytalam dwa posty, odpisalam K na sms i zaczelam dalej czytac, przeczytalam z 7 stron po czym sie skapnelam ze to nie nasze forum ;D haha i tak nadrabialam i sie dziwilam ze tak duzo upisalyscie :o

Moj mowi to samo :D hahaha

Mi tez wlosy sie poprawily, nie wypadaja, blyszcza sie ale ty masz piekne, takie dlugie [emoji173][emoji173]

Taka slodka zabawa [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No nie doczekam sie :D

Ja postaram sie wejsc rano, troche po poludniu. Ale bardziej bedziemy musieli zwiazek ponaprawiac wiec nie bede siedziala ciagle z nosem w telefonie. Ale tak sie przyzwyczailam ze bede tesknic za forum :D bede ciekawa co u Was slychac :D

Ja to nawet w stopie dluga tez bo nie moglabym miec 36[emoji23][emoji23][emoji23]mam piekna stope 42[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry