reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 ja raz próbowałam w udo... Bleee jakoś miałam wrażenie jakbym się nie mogła w ogóle wbić albo wbijała się w coś wielowarstwowego i czuła jak igła przechodzi stopniowo... I powiedziałam nie

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A w ulotce jest, ze w udo tez mozna? Bo to podskornie sie robi to w udo nie bardzo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Tez właśnie slyszalam ze w udo i w ramię jeszcze można ale w szpitalu pielęgniarka mnie pytała tylko o ramię albo brzuch wybrałam ramię i tez było okropnie siniak na pół reki musze jakoś z tym brzuchem wytrzymać bo w udo zdecydowanie nie auc juz mnie boli :D

Tez właśnie slyszalam ze w udo i w ramię jeszcze można ale w szpitalu pielęgniarka mnie pytała tylko o ramię albo brzuch wybrałam ramię i tez było okropnie siniak na pół reki musze jakoś z tym brzuchem wytrzymać bo w udo zdecydowanie nie auc juz mnie boli :D
No bo zastrzyki podskorne robi sie w brzuch lub ramie. Na udzie ciezko jest zlapac fald skory bez miesnia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Boooże co za mózg.. :D
Weszlam z nudow na forum ciazy blizniaczej. Przeczytalam dwa posty, odpisalam K na sms i zaczelam dalej czytac, przeczytalam z 7 stron po czym sie skapnelam ze to nie nasze forum ;D haha i tak nadrabialam i sie dziwilam ze tak duzo upisalyscie :o

Moj mowi to samo :D hahaha

Mi tez wlosy sie poprawily, nie wypadaja, blyszcza sie ale ty masz piekne, takie dlugie [emoji173][emoji173]

Taka slodka zabawa [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No nie doczekam sie :D

Ja postaram sie wejsc rano, troche po poludniu. Ale bardziej bedziemy musieli zwiazek ponaprawiac wiec nie bede siedziala ciagle z nosem w telefonie. Ale tak sie przyzwyczailam ze bede tesknic za forum :D bede ciekawa co u Was slychac :D

Ja to nawet w stopie dluga tez bo nie moglabym miec 36[emoji23][emoji23][emoji23]mam piekna stope 42[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry