G
gosc12
Gość
uff nadrobione wystarczy drzemka a tu taka produkcja jeszcze troche i bedzie 3000 strona
I z tego co zauwazylam to tylko my takie rozpisane nawet styczniowe tyle nie maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uff nadrobione wystarczy drzemka a tu taka produkcja jeszcze troche i bedzie 3000 strona
Mi się kilka razy już zdarzyło ze poszło trochę krwi a przed wczoraj to siniak mi ogromny wyszedł masakraDziewczyny które robią sobie zastrzyki... Macie czasami tak że "kiepsko" traficie? Ja np dziś trafiłam w jakieś kijowe miejsce... Chyba trafiłam na jakieś naczynko :/ bolało i niestety była krew :/ a zazwyczaj idzie powiedzmy gładko
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nie[emoji53]Dziewczny znacie juz płeć dzidziusia ?
U mnie prawdopodobnie chłopak już chyba mu nic nie odpadnie ale za tydzień mam wizytę więc myślę że już powinno być jasneDziewczny znacie juz płeć dzidziusia ?
Dziewczny znacie juz płeć dzidziusia ?
Nom czasem fajnie wejdzie nic się nie czuje a czasem to masakra boje się ze niedługo mi miejsca zabraknie a boje się gdzie indziej robić :/@Nowaja16 widzę że nie ja jedna... A jak na razie tak pięknie mi szło... Ano jednego sisiaka, ewentualnie kropeczka po wkłuciu.. Zobaczymy czy siniaki wyjdzie :/
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3