reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny które robią sobie zastrzyki... Macie czasami tak że "kiepsko" traficie? Ja np dziś trafiłam w jakieś kijowe miejsce... Chyba trafiłam na jakieś naczynko :/ bolało i niestety była krew :/ a zazwyczaj idzie powiedzmy gładko

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny które robią sobie zastrzyki... Macie czasami tak że "kiepsko" traficie? Ja np dziś trafiłam w jakieś kijowe miejsce... Chyba trafiłam na jakieś naczynko :/ bolało i niestety była krew :/ a zazwyczaj idzie powiedzmy gładko

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mi się kilka razy już zdarzyło ze poszło trochę krwi a przed wczoraj to siniak mi ogromny wyszedł masakra

@Nowaja16 widzę że nie ja jedna... A jak na razie tak pięknie mi szło... Ano jednego sisiaka, ewentualnie kropeczka po wkłuciu.. Zobaczymy czy siniaki wyjdzie :/

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Nowaja16 widzę że nie ja jedna... A jak na razie tak pięknie mi szło... Ano jednego sisiaka, ewentualnie kropeczka po wkłuciu.. Zobaczymy czy siniaki wyjdzie :/

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nom czasem fajnie wejdzie nic się nie czuje a czasem to masakra boje się ze niedługo mi miejsca zabraknie a boje się gdzie indziej robić :/

reklama
@Nowaja16 ja raz próbowałam w udo... Bleee jakoś miałam wrażenie jakbym się nie mogła w ogóle wbić albo wbijała się w coś wielowarstwowego i czuła jak igła przechodzi stopniowo... I powiedziałam nie

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry