reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Stres był, ale tak sobie go po cichu zaklinalam rzeczywistość, że "po ślubie możesz rosnąć ile chcesz". Teraz mam 15tc i już brzuch taki jak w 1ciazy koło 20.

p19uqqmzxqi22hcj.png
No widzisz czasami cialo dostosowuje sie do nas [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

reklama
Ja w tym roku specjalnie rozm wieksza kupilam kurtke i jestem zadowolona [emoji13] na przyszla zime tez sie przyda

0d1ysek2ashcgepe.png

A mi moja kurtka sprawia prezent od poczatku zimy, robi mi duzy okragly ciazowy brzuch. Sie ludzie zdziwia jak prawdziwy wysoczy, ze moja ciaza trwa z rok czasu :D

Zobacz załącznik 837335

Brzuchomowca!!

Sorka za niewyraznie zdjecie [emoji13] zrobilam na szybko. Ja to chyba mam brzuch jak na 7 miesiac[emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

Sliczny ❤

To mój synuś chyba ma jakiś spory basenik :D

A moj szklanke wody :D

Na pewno a nawet z dnia na dzień może Cię piłeczka zaskoczyć położysz się bez brzuszka a obudzisz z kuleczka :)

Nie zssmucilabym sie :D

W zasadzie patrzac na pogodę niedlugo wiosenne kurtki bedziemy nosic. U mnie w regionie dzisiaj 10 stopni bylo takze cieplutko

0d1ysek2ashcgepe.png

A u mnie jesieni nadszedl czas :D

reklama
Do góry