Ja też w kurtkę się na wydechu wbijamJa już się w kurtce nie dopinam[emoji5]️
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze na wiosne bede miala sie czym pochwalic
Na pewno a nawet z dnia na dzień może Cię piłeczka zaskoczyć położysz się bez brzuszka a obudzisz z kuleczka
kinga30
Właśnie już się nie mogę doczekać bo na wiosnę mam taką co się zapne bo kupowałam w ciąży z Kacprem a nie będzie się trzeba zapinać hahaNo dzięki Bogu jeszcze chwilka i wiosna chociaż jak będę się tak rozpędzac jak ostatnimi czasy to może mnie czekać wymiana garderoby
Dokładnie tak może być Ja miałam ślub w 18tc i brzuch był dość mały, ledwo widoczny pod sukienką. Tydzień później spotkałam się że znajomymi i oni w szoku się pytają jak taki duzy brzuch schowałam pod suknią. Nie schowałam. Tydzień temu go nie było Tydzień po ślubie nie zmieściłam się w suknięNa pewno a nawet z dnia na dzień może Cię piłeczka zaskoczyć położysz się bez brzuszka a obudzisz z kuleczka
mallutka
Jak widać mama ma zawsze racje! [emoji23] [emoji12] [emoji12] [emoji12]Mama mi tak podpowiedziala [emoji13] jeszcze sie z nia klocilam ze pewnie brzuch zacznie na wiosne rosnac a tu niespodzianka[emoji13]
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Wronka199
W zasadzie patrzac na pogodę niedlugo wiosenne kurtki bedziemy nosic. U mnie w regionie dzisiaj 10 stopni bylo takze cieplutkoWłaśnie już się nie mogę doczekać bo na wiosnę mam taką co się zapne bo kupowałam w ciąży z Kacprem [emoji5]️
Wronka199
To chyba mialas szczescie i brzuchol czekal na slub [emoji13] skoro dopiero pozniej sie powiekszyl. Mi w ciagu 2 tyg tez sporo urósłDokładnie tak może być Ja miałam ślub w 18tc i brzuch był dość mały, ledwo widoczny pod sukienką. Tydzień później spotkałam się że znajomymi i oni w szoku się pytają jak taki duzy brzuch schowałam pod suknią. Nie schowałam. Tydzień temu go nie było Tydzień po ślubie nie zmieściłam się w suknię
kinga30
Fajnie, u nas niby 7 ale wiało, padało paskudnie byłoW zasadzie patrzac na pogodę niedlugo wiosenne kurtki bedziemy nosic. U mnie w regionie dzisiaj 10 stopni bylo takze cieplutko
Wronka199
U nas chwilami tez ale mimo wszystko jak na koniec stycznia pogoda jest marcowa [emoji13]Fajnie, u nas niby 7 ale wiało, padało paskudnie było
reklama
Stres był, ale tak sobie go po cichu zaklinalam rzeczywistość, że "po ślubie możesz rosnąć ile chcesz". Teraz mam 15tc i już brzuch taki jak w 1ciazy koło 20.To chyba mialas szczescie i brzuchol czekal na slub [emoji13] skoro dopiero pozniej sie powiekszyl. Mi w ciagu 2 tyg tez sporo urósł
Podziel się: