reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakie piękne brzuszki mój napewno widoczny ale się nie martwię wiem że będzie ogromny bo przed ciąża schudłam 50 kg i będę gromadzić duże ilości wody bo tak naprawdę mam gdzie to zmiescic

m3sxskjoy7l8ehmb.png
50kg?? Matkooo jak to zrobilas?? Podziwiam cie! Mi ciezko 10 zgubic... Uwielbiam jesc a zwlaszcza wloska kuchnia i ciezko mi sobie tego odmowic [emoji13] nigdy nie wygrałam wiecej niz 2 tyg na diecie[emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

reklama
Mam na imie Justyna ,mam 32 lata,jestem rodowita slazaczka,ale mieszkam w wlkp. Mam 3 corki najstarsza jest z 2008 roku Laura Honorata,z 2010 Antonina Łucja,i 2011 Karolina Nadia,tera czekamy na 4 dzidziusia nie znam jescze plci. Pozdrawiam
Witamy!! 4 dzidzius? To duża rodzinka[emoji1] a skad dokladnie jestes?

0d1ysek2ashcgepe.png

Ooo dziękuję za namiary :) Byłam cały czas po wizycie spokojna aż tu nagle znowu mnie dopadły jakieś czarne myśli. Dziewczyny myślicie, że na takim etapie ciąży już możemy się mniej martwić o dziecko?
Ja jestem spokojniejsza już po prenatalnych :) no i też uspokaja mnie to, że tu u nas na forum wszystko dobrze :) bez złych wiadomosci

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A mi sie juz spac chce w ogole dzis jesyem zmeczona sstrasznie ale to przez intensywny dzien ww pracy bo zajeb mialam:( a jutro niestety nie lepiej bedzie:/

Do góry