reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

[QUOTE="klaudiaa975, post: 16209283, member: 179056"
Mnie naszla ochota na czekolade, roztopilam 2,5 dodalam masla i mleka i sie zajadam :D
Niestety, boje sie zebym cukrzycy nie dostala. Przed ciaza zjadlam tabliczke / dwie na miesiac a teraz.. Ciaglr i ciagle slodkie. Osoba patrzac na to z boku by zwymiotowala od takiej ilosci :D
No ja codzienni coś słodkiego szamam. Staram się naprawdę mało ale czasem jak się dopadnę...[/QUOTE]

W ciazy wszystko sie zmienia,
Wczesniej * chipsy, sledzie, mieso
Teraz * slodycze, slodycze, slodycze
A tamto mi smierdzi i nie smakuje hehe :p

reklama
Ja slodyczy nie jem, za to na wadze 10 kg mniej niz przed ciaza :D

7u22gzu3fqrpf7u3.png

A u mnie o 6 mniej niz przed ciaza :DO i troche mnie to martwi :p

Tak :) Tylko musicie iść do elektryka żeby zczytał błędy z komputera pokładowego. Tylko niech go nie czyści bo to nic nie da. Jeśli to nie czujnik położenia wału rozrządu, to czujnik położenia wału korbowego. Jestem tego pewna. A jeśli napiszesz, że też macie opla to dam sobie za to rękę uciąć :D Tylko niech Wam to wymieni ktoś zaufany, bo u Nas za pierwszym razem jak Ł nie wiedzial jak to się robi to mechanik wziął kase za nowy czujni ki wymiane, a sie okazało że włożył Nam stary tylko wyczyszczony i dlatego po miesiacu było znowu to samo...
Wiesz co, tylko Wy macie chyba benzyne co? Bo my diesla (nissan primera), to chyba jest troche inaczej. Wymienial juz ten czujnik walu korbowego, pompe, wtrysk i wiele innych i ciagle nic. Byl podlaczany do kilku komputerow i zaden nic nie wykrywa[emoji53] Mamy takiego zaufanego mechanika od diesli. Ostatnio podlaczyl do komputera i wreszcie, pierwszy raz po dwoch latach wykazal blad jakiegos czujnika pompy. Teraz czekamy az znajdzie dla nas ten czujnik i nam wymieni. Mamy wielka nadzieje, ze sie okaze ze to to i wreszcie sie ten koszmar skonczy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wiesz co, tylko Wy macie chyba benzyne co? Bo my diesla (nissan primera), to chyba jest troche inaczej. Wymienial juz ten czujnik walu korbowego, pompe, wtrysk i wiele innych i ciagle nic. Byl podlaczany do kilku komputerow i zaden nic nie wykrywa[emoji53] Mamy takiego zaufanego mechanika od diesli. Ostatnio podlaczyl do komputera i wreszcie, pierwszy raz po dwoch latach wykazal blad jakiegos czujnika pompy. Teraz czekamy az znajdzie dla nas ten czujnik i nam wymieni. Mamy wielka nadzieje, ze sie okaze ze to to i wreszcie sie ten koszmar skonczy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No tak by mamy benzynę. Faktycznie o awariach pompy tez Nam sie obiło o uszy. Pompa nie dostaje sygnału że trzeba puścić paliwo, żeby odpalić. Tez to przechodziliśmy :D Ł do pracy jak jechał to otwierał maskę i wkładał spinacz biurowy w jakies specjalne miejsce i wtedy ta pomoa dawała paliwo przy odpaleniu. Z tym spinaczem jeździł oczywiscie tylko do czasu wymiany czujnika :)

No tak by mamy benzynę. Faktycznie o awariach pompy tez Nam sie obiło o uszy. Pompa nie dostaje sygnału że trzeba puścić paliwo, żeby odpalić. Tez to przechodziliśmy :D Ł do pracy jak jechał to otwierał maskę i wkładał spinacz biurowy w jakies specjalne miejsce i wtedy ta pomoa dawała paliwo przy odpaleniu. Z tym spinaczem jeździł oczywiscie tylko do czasu wymiany czujnika :)
U nas wlasnie nie ma problemow z odpalaniem. Tylko w yrakcie jazdy gasnie i zwykle od tazu odpala. Czasem trzeba dluzej go popilowac. Tak jakby sie cos przytykalo. No nic, mam nadzieje, ze to jednak ten czujnik i wteszcie sie to skonczy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ty to masz checi teraz wieksze na pieczenie czy tak zawsze hah bo ja ani pizzy ani lasagne ani ciast zero ochoty , najlepoej bym kupila mrozonki I tak jadla gotowe a ty robisz smaki [emoji23]
Tylko teraz [emoji14] więcej czasu :) jak chodziłam do pracy to obiad gotowałam dzień do przodu ale nie piekłam nic [emoji14]

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry