reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
My też odkładaliśmy. I jak zaczelismy starania to znowu zaczęło coś sie Nam dziac z autem. I jak zaczely się płodne mówie do Ł zebyśmy poczekali do następnego miesiąca ze staraniami to na spokojnie sobie samochod naprawimy. To auto non stop mi siedziało w glowie dlatego podjelam taką decyzję. Ł sie zgodził i zaczelismy sie zabezpieczać ale okresu juz i tak nie dostalam :D
U nas problemy z autem od 2 lat, wiec nie bylo juz na co czekac[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kredyt to koszmar. K sie tyle udenerwuje, bo co miesiac 500zl jednak trzeba placic. Wydalo sie szybko a splacac trzeba. Chyba bym sie nie zdecydowala. Ale z drugiej strony, to tez rozwiazanie kiedy nie ma pieniedzy a potrzeba.
No my placimy 1500. A ogolnie wszyatkich stalych oplat co miesiac jest 3500. I jeszcze to auto, ktore wiecznie stoi na warsztacie[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja właśnie wstałam po 2 godzinnej drzemce
My mamy kredyt na dom nie było innej opcji albo budujemy coś swojego wykanczamy w całości i tylko raty płacimy albo idziemy wynajmować i płacić czynsz po przeliczeniu bardziej nam się opłacało wybudować wprawdzie co miesiąc płacimy 1600 zł ale mam dom duży wszystko urządzone taras 50m i ogród fakt jest to dużo ale tyle samo wyszło y nas wynajmowanie 2-3 pokojowego mieszkania

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To my prawie tyle placimy kredytu za mieszkanie 3-pokojowe[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobra wszytsko fajnie pięknie. Ja sie tu zdążyłam pochwalic ze robie mufiny bananowo czekoladowe. Przed chwilą sie zabrałam do roboty i co? CZY MA KTOŚ POMYSŁ JAK ZROBIĆ MUFINKI BEZ PROSZKU DO PIECZENIA I SODY? :D Mózg ciążowy tak bardzo!
Ojoj, bez proszku i sody to nie mam pomyslu[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobra wszytsko fajnie pięknie. Ja sie tu zdążyłam pochwalic ze robie mufiny bananowo czekoladowe. Przed chwilą sie zabrałam do roboty i co? CZY MA KTOŚ POMYSŁ JAK ZROBIĆ MUFINKI BEZ PROSZKU DO PIECZENIA I SODY? :D Mózg ciążowy tak bardzo!
Ja robię moje bez sody ale proszek miałam [emoji14]

p19u3e3kn2t0kbyo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No my placimy 1500. A ogolnie wszyatkich stalych oplat co miesiac jest 3500. I jeszcze to auto, ktore wiecznie stoi na warsztacie[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
z Naszą Vectrą też wiecznie coś. Na szczęscie z powazniejszych napraw to mielismy tylko pas rozrządu do wymiany. Reszta drobne sprawy ale wiadomo one też kosztują. Chcielibysmy zmienic auto przed porodem, ale jeszcze nie wiemy czy sie uda

To ja narzekam a w sumie dom postawione za swoje łazienka i kotlownia zrobiona na kuchnie tez mamy wiec w najgorszym przypadku wezmiemy maksymalnie z 60 tys i wejdziemy... ale zobaczymy jak sie potoczy moj narazie za granica to kasa lepsza

z Naszą Vectrą też wiecznie coś. Na szczęscie z powazniejszych napraw to mielismy tylko pas rozrządu do wymiany. Reszta drobne sprawy ale wiadomo one też kosztują. Chcielibysmy zmienic auto przed porodem, ale jeszcze nie wiemy czy sie uda
No nam sie na pewno nie uda. A u nas jest taki problem, ze od ok.2 lat gasnie nagle w trakcie jazdy i nikt nie moze znalezc przyczyny. Juz tyle w nim wymienilismy czesci, ze jest w srodku prawie jak nowka[emoji6] No ale problem nadal jest i nie wiadomo co. A stres jezdzic, bo nigdy nie wiadomo kiedy zgasnie. Czasem jezdzi tydzien lub dwa i nic, a potrafi zgasnac jednego dnia kilka razy. Czesto zapala od razu, a czasem po dluzszej walce[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry