Piękna ta sukienka w paski [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do lioca to bedziemy takimi słonicami ze bedziemy miały ochote chodzic tylko w bieliznie
Zgadzam się z Tobą w 100 %, a te ciuchy co wstawiłaś są przepiękne szkoda tylko że te wszystkie ciążowe kosztują majątek a posłużą na tak krótko
@madzia0902 wystarczy kupić ciut większe albo sukienkę odcinaną pod biustem na prawdę nie trzeba nic ciążowego
Ja w poprzedniej ciąży nie zabrnęłam za daleko ale sukienek odcinanych pod biustem miałam sporo i korzystałam z nich późniejalbo z elastycznego materiału
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Weź jak bym prówała wejsc w jakies szorty w ciaży to bym sie czuła jakby moje nogi wyglądały jak serdelki a tyłek jak baleron ściśnętyDokładnie już wyobrażałam sobie mnie w 8 miesiącu ciąży w takich spodenkach i minę mojego R chyba wykluczyłby mnie z rodziny hahaha
Dokładnie już wyobrażałam sobie mnie w 8 miesiącu ciąży w takich spodenkach i minę mojego R chyba wykluczyłby mnie z rodziny hahaha
O lody tez bym zjadła