reklama
Jola92
Fanka BB :)
Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca!
Nonkatoja
Gratulacje[emoji173]Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca!
Onaszczesliwa2018
Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca!
Suuuper )
Onaszczesliwa2018
Ha ha to faktycznie może być problem. Ja nawet bez ciąży za bardzo się w takich nie pokazuje[emoji23][emoji23][emoji23]
No ja też raczej rzadko pokazuje się w krótszych jak do kolan a jak będę tyc jak w tempie ostatnich 2 tygodni to jeszcze dodatkowo bym sobie uda poobcierala i tylko bolu narobila
madzia0902
Gratuluję cudownych wieściJuż po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca!
Onaszczesliwa2018
Nie przesadzaj najwazniejsza twoja wygoda
No niby tak ale jak będę grubsza o iles tam kg to może to trochę niesmacznie wyglądać a nie chciałabym zostać gwiazdą youtuba hahaha
G
gosc12
Gość
Zrobiłam naleśniki z dżemem porzeczkowym tak za mną chodziły ze nie mogłam się powstrzymać
A ja obkupilam sie w pudlo lodow wielosmakowych, nir moglam nigdsie znalezc cytrynowych ;(
martaaa515
Hahahahah forum opanowane przez chłopców [emoji2][emoji2] gratulacje [emoji8]Już po. Kolejna wizyta 27 lutego(mogło byc tydzien wczesniej ale wtedy Ł pracuje wiec wolimy tydzien poczekac i być razem). Szyjka długa, zamknięta. Łożysko pięknie powędrowało do góry. Dzidzi kopało i ziewało, i co chwila zaslaniało buzię rączka. Przeczycie Nas nie mylilo- będziemy mieli chłopca!
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
Jola92
Dokładnie. Nie da się ukryć przewagi płci męskiejHahahahah forum opanowane przez chłopców [emoji2][emoji2] gratulacje [emoji8]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Podziel się: