kinga30
Fanka BB :)
Równy ze mną ale ma taką budowę, że nawet wygląda jak by był trochę niższyMi nie wygodnie
To tez wysoka jestes a twoj duzo wyzszy od Ciebie ? K jest rowny ze mna, szkoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Równy ze mną ale ma taką budowę, że nawet wygląda jak by był trochę niższyMi nie wygodnie
Myślę że wszystko zależy od kroju sukienki, pewnie jak brzuch będzie już spory to może być tak jak piszesz, zobaczymy mam kilka takich, raczej nic nowego kupować nie muszę [emoji14]Ja też jestem niska i właśnie zawsze unikałam długich sukienek, mimo że bardzo mi się podobają, bo wydawało mi się że robią mnie jeszcze bardziej przysadzistą a jak się kupi zwykłą sukienkę odcinaną pod biustem to później jak brzuch urośnie to nie podnosi się ona z przodu tak dziwnie do góry? w sensie że przód jest krótszy od dołu ?
Ja długie zaczęłam nosić po ciąży z synkiemMi nie wygodnie
Równy ze mną ale ma taką budowę, że nawet wygląda jak by był trochę niższy
Ja to w ogóle nigdy nie chciałam chłopaka wyższego, zawsze chciałam żeby był równy albo trochę niższy tak jakoś się lepiej czułam jak nie musiałam głowy do góry zadzieraćA to nie jestem sama
No właśnie a takie sukienki dlugie i luźne przydadzą się i po ciąży bo lipiec sierpień samo lato a wiadomo brzuszki nie od razu zrobią się płaskie
Weź jak bym prówała wejsc w jakies szorty w ciaży to bym sie czuła jakby moje nogi wyglądały jak serdelki a tyłek jak baleron ściśnęty
No właśnie hahahaha już nas sobie wyobrażam w tych "kreacjach "