olaaa7
Fanka BB :)
A ja to bym zjadła frytki z makaJak mnie zawsze do kfc lub maka ciągnelo tak teraz w obecnym stanie mi niedobrze jak o fast foodach pomysle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja to bym zjadła frytki z makaJak mnie zawsze do kfc lub maka ciągnelo tak teraz w obecnym stanie mi niedobrze jak o fast foodach pomysle
Ja się trochę martwię bo teraz ważę 45.9 kg żebym jakieś anemii nie na bawiła na początku ciążyJa też tak mam naradzie waga stoi w miejscu ale najlepiej wchodzi mi bułka z masłem, i non stop muszę wodę popijać żeby zabić ten smak w ustach
Bleee :-) cos w ogole frytki mi smakowac przestaly. Nawet w niedziele u teściów frytek nie tknelamA ja to bym zjadła frytki z maka
Pij dużo, będzie dobrze teraz badania krwi będziesz robić często najwyżej połykasz żelazo ja w pierwszej ciąży lykalam zelazoJa się trochę martwię bo teraz ważę 45.9 kg żebym jakieś anemii nie na bawiła na początku ciąży
6 tydzień i 4 dzieńNowaja16 w którym tygodniu jesteś