Nowaja16
Fanka BB :)
Zazdroszczę ja tak miałam w pierwszej ciążyJa gdyby nie testy i bety no i te sutki powiększone to bym nie wiedziała, że jestem w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę ja tak miałam w pierwszej ciążyJa gdyby nie testy i bety no i te sutki powiększone to bym nie wiedziała, że jestem w ciąży
W sumie to cieszę się że nie mam objawów, ale też niepokoje, bo tylko słyszę, że dziewczyny mają objawy a ja wcale i tylko zastanawiam się czy jest wszystko dobrze.Zazdroszczę
Moja siostra też nie miała objawów Mam nadzieję, że będę miała podobnieMoja siostra przeszła ciąże bez objawów tak miała fajnie, pewnie i ty tak masz
W sumie to cieszę się że nie mam objawów, ale też niepokoje, bo tylko słyszę, że dziewczyny mają objawy a ja wcale i tylko zastanawiam się czy jest wszystko dobrze.
I nie miałaś żadnych objawów przez całą ciąże?
Ja mam tylko 2kg więcejJa się trochę martwię bo teraz ważę 45.9 kg żebym jakieś anemii nie na bawiła na początku ciąży